Şimdi Ara

Asus X1600 Pro'nun Sesinden Şikayetçi Olanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımdan gelen aşırı sese anlam veremiyordum taki düne kadar... dedim şu ekran kartının fanına güç veren pin i yerinden bi çıkartayım bakalım ne değişecek. Bilgisayarı açtığımda açılmadı sandım fakat açılıyordu gayet iyi bi şekilde. Çıt ses yok hafiften gelen rahatsız etmeyen bir uğultu mevcut sadece. X1600 pro Asus ekran kartımın Core'u 100 mhz Ram'ler ise 50 mhz overclock'lu şekilde çalışıyordu fakat zaten yanan bu kart fansız şekilde artifact verecekti ve verdide. bende normal değerlerine getireyim dedim fansız biçimde ve tek bi artifact bile yoktu ati tool un artifact testinde. Nasıl mutlu oldum anlatamam o küçücük şeytan fan kaç aydır başımın etini yiyormuşta haberim yokmuş şimdi bir laptop sessizliğinde ve İçinde big typhoon + eksoz fan+ yanda 8 lik bir led fan son olarakta önde epey büyük bir fanı olan Feel II kasamı sevmeye başladım benim gibi asus x1600 pro nun sesinden çılgına dönenler için iyi bir çözüm şimdilik. Gerçi ben revoltec ın soğutucusunu alıp bu serüveni overclocklu ve sessiz bir biçimde sürdürmeye devam edeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.