Şimdi Ara

Asus vs Msi vs PowerColor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Asus DirectCU II
  • Powercolor'dan uzak dur derim. Asus ya da MSI al fark etmez.
  • AMD'de ister ekran kartı ister anakart Sapphire MSI Asus haricinden uzak duracaksın (Vatan Computer için diyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

AMD'de ister ekran kartı ister anakart Sapphire MSI Asus haricinden uzak duracaksın (Vatan Computer için diyorum.)

MSI'ın bf4 lü 280x modeli daha stoğa girmemiş pc nin var bi tek ne yapayım ya beklemekten ciğerim soldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz650

770 al

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

Sırf Mantle için bile AMD alınır

@UmutcanRTRK Haklısın hocam, ama beklemeye değer göreceksiniz Vatan'ın ilgisizliğinden de biraz ürünler geç geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

770 al

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

@UmutcanRTRK Haklısın hocam, ama beklemeye değer göreceksiniz Vatan'ın ilgisizliğinden de biraz ürünler geç geliyor.

Mantle kaç tane oyun için çalışacak acaba :) Battlefield hariç oynamaya değer bir oyun yok.

• quote:

quote:

quote:

770 al

Mantle kaç tane oyun için çalışacak acaba :) Battlefield hariç oynamaya değer bir oyun yok.

770 ile 7970 arasında taş çatlasın 2 FPS vardır(hangisi iyidir dersen oyuna göre değişir), R9 280X 7970'ın GCN 2.0 kullanan revizyonu ve artılarını saymama gerek yok.

Ben de diyorum ki Sırf Battlefield'da o Mantle'ın hazzını almak için bile AMD alınır ayrıca Codemasters da yeni DiRT serisinde Mantle API'sini kullanmayı planlıyor

Ekleme: Sapphire 7850 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 8 Şubat 2014; 15:52:45 >

• Asuau al rahatına bak
  • asus al 3 yıl garantiyi birtek o veriyor o paraya ekran kartı alıyorsan çok önemli birşey bu bende asus alacağım
  • Asusun garanti olayı çok güzel .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UmutcanRTRK U kullanıcısına yanıt
  • OC yapıcaksan asus>msi
    OC yapmayacaksan powercolor (ancak bunu alıpta OC yaparsan ekran kartından olma ihtimalin var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.