Şimdi Ara

Asus vs Leadtek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

haa şakamıydı :D sen değiştirince :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 10 Eylül 2006; 1:01:33 >
  • yukarda ASUS demiştim bi kere zaten onun için sadece destere koymustum ama yannış anlama olmasın diye editledim :)
  • leadtek de kaliteli bir firma.asus için 25$ fazla vermeye değmez.leadtek al.
  • (hyperspace'eydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 10 Eylül 2006; 1:06:29 >
  • quote:

leadtek de kaliteli bir firma.asus için 25$ fazla vermeye değmez.leadtek al.

quote:

ya distiribitörü gerçekten çok iyi, birde şunu söyliyeyim hiç bir leadtekin overclock performansı asus kadar olamaz(e kullandık bilioz herhal)
    asus al, dinleme sen, hem bak markasıda para ediyor, satarkende baya karlı çıkarsın.

quote:

yani
    hem yalancı
    hem pahalı
    hemde aynı güçte

git leadlek al bencede

quote:

aldığım üründe asus ararım...en azından bu ülkede...

• bi kaç sanie cevap versem ban yermiyim die düşündüm ama yemem herhal.
    Tabi kulanmayan bilemez asusu. ileri geri konuşmamak lazım bence(hiç kimseye laf sokmuyorum yanlış anlamayın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

bi kaç sanie cevap versem ban yermiyim die düşündüm ama yemem herhal.
    Tabi kulanmayan bilemez asusu. ileri geri konuşmamak lazım bence(hiç kimseye laf sokmuyorum yanlış anlamayın)

ban yemezsin ve doğru solersin uşaum.

Kaç sistem geçti elimden, su anki ekran kartım leadtec olsada, ASUS=Yuksek kalite ASUS=Dukkan gibi kutu içeriği ASUS=musteri hizmeti... şimdi parası fazla diyorsunuz... yani iki kartında iyi ve kotu yanları var... artık konuyu açan karar vermiştir heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
    birde şunu söyliyeyim hiç bir leadtekin overclock performansı asus kadar olamaz(e kullandık bilioz herhal)

Asus vs Leadtek

Asus vs Leadtek

Asus vs Leadtek

Asus vs Leadtek

Asus vs Leadtek

Asus vs Leadtek

bunlar da yalan zaten

• of bu kotu oldu... ben performansa bak öyle al demiştim zatende... diğer ASUS taraftarlarına kotu oldu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.