Şimdi Ara

Asus vs Dell acill arada kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook bu asus

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s21f65c-laptop buda dell

Günlük kullanim arada bi oyun felan en rahat uzun sureli hangisini kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafafrstyl -- 2 Eylül 2014; 12:03:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• mustafafrstyl M kullanıcısına yanıt
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557
    En uzun süreli bunu kullanabilirsin.
  • Recece kullanıcısına yanıt
    Oha ben bunu niye yeni gordum niye bu kadar ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Oha ben bunu niye yeni gordum niye bu kadar ucuz

Hocam gördüyseniz sizin adınıza mutlu oldum. Çünkü performanslı bir laptopa ucuz bir fiyata sahip olacaksınız. Forumda notebook tavsiye bölümünde laptop adına açılmış büyük konular var. Bu siteden alanlar falan da var. İnceleyin derim.
    Fakat pc depodan almayi dusunuyordum en guveniliri diye bircok yerde var birde kimse pc depoda yorum yapmamis normal notebooklara birçok yorum yapiliyor kafami karıştırdı

https://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

Hocam bu da pcdepo linki. İstediğiniz firmadan alabilirsiniz.
    Hocam hangisi daha guvenilir birde mat ekranmis bu model parlak ekranlar daha canli oluyor ne yapmaliyim dell inspiron 7537 arasinda kaldim ekran yuzunden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben ebrardan sipariş verdim bugün. Yani araştırmalarım bana bu şekilde yön verdi. Bence ebrar daha güvenilir. Pcdepo biraz daha müşteriyle sorunlu bir firmaymış. Bi alışverişim olmadı bunlar okuduklarım. Bi de mat ekran artık yeni laptoplarda daha çok kullanılıyor. Mat ekran olması birçok kişi için avantaj. Çok ışıklı bir ortamda parlama gibi sorunlar çıkarmıyor. Siz neden parlak ekran tercih ediyorsunuz? Eğer renklerin mat ekranda cansız kaldığı gibi bi düşünceniz varsa öyle bi şey yok emin olabilirsiniz.
  • pc depodan almanı tavsiye ederim yılların firması sıkıntı olucağını zannetmiyorum
    bu arada seçimin güzel şimdiden hayırlı olsun
    Hocam bi arkadasta pc depo köklü bir sirket diyor yani ne yapmaliyim arada kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetdemir34 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok saolun tercih icin ama ebrarmi pc depomu bilmiyorum

Hocam ikisinden de alabilirsiniz. İkisi de distrübitörden 2 yıl resmi garantili ürünleri satıyorlar. Yani içinizi baştan ferah tutun. Pcdepo nun sıkıntı olarak belirtilen tarafı diyelim ki ürünü aldınız. Ürünle baya bi sorununuz var. Hani bu tip işlemlerde müşteriyi yoruyormuş biraz. Ama ebrardan böyle bi sıkıntı duymadığım için onu tavsiye ettim. Yoksa ikisinden de alsanız ürün konusunda bi sıkıntı yaşamazsınız. Rahat olun.
    Saolun hocam bilmiyorum bakicaz artik hangisinden alirsak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafafrstyl -- 2 Eylül 2014; 18:49:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam Ben Dell 7537'yi 2 aydır kullanıyorum.Öncelikle Kasa sağlam kasa.Kapalıyken klavyeye kolunu koy soğuğu hissedersin, elin sızlar hatta.GT750M şuan için yeterli bir ekran kartı, Güncel oyunları ultra-high (karışık ayarlar dediğimiz) ayarlarda oynuyorum.Örnek
    Battlefield 4 Custom ayarlarım:
    Depth of field ve screen space ambient occlosion hariç her şey high'da.Sync Frame kapalı (FPS Katili resmen) , Anti Aliasing MSAA 2X, Antialiasing post ON. 30-40 fps arasında oynuyorum.1 saat aralıksız oynamadan sonra ısı değerleri CPU 70, GPU 67 derece yani fan gayet iyi çalışıyor.
    BF3 herşey ultra 50 fps.
    Assassins Creed 3 Her şey ultra Sinema gibi hızlı.
    Assassins Creed 4 Anti Aliasing MSAA 2X Diğer ayarlar Medium-High karışık 35 Fps.
    WATCH_DOGS ki en çetin en ayar olduğum oyun. İlk aldığımda oyun Ubisoft'un Grafikleri düşürüp oyunu satması sebebiyle High ayarlarda ve 2X TXAA 30 fps'ydi. Sonra TheWorse'un Grafik modifiyesini yükledim grafikler eski haline geldi.Ayrıca SweetFX de bu oyun için GEREKLİ. yoksa biraz bulanık görünüyor.Bu modlar oyunun performansını düşürdü ama yine de rahat oynanabiliyor.30 FPS ve üstü yani akıcı oynamak için 2 seçeneğin var:
    Herşeyi ultra High karışımı yapıp Anti alias ve motion blur'u Kapatarak,
    Veya Her şeyi High-Low yapıp SMAA açabilirsin. Biraz zorlarsan Texture'yi Medium yap oyun acayip iyi oluyor.Araba kullanırken takılıyor oyun çözemedim onu ama yönetici olarak çalıştırıp teybi kapatırsan araba sürerken olan kasma azalır.
    Crysis 3 Medium-High karışık MSAA 2X açık

Farkettiysen Ekran kartı yeni çıkan oyunlarda MSAA 2X yapabiliyor.Oyun motorları bu sene yenilendiği ve 1-2 sene sadece modifiye edileceği için bu ayarlarda devam edersin.Sonra yavaş yavaş MSAA 2X'den smaa'ya, ordan FXAA'ya, ordan Antialiası kapatıp toplam 3-4 sene oyunlardan iyi verim alacağını garanti ederim.

AMA LAPTOBUN i7'li, 8GB RAM'Lİ VE 1TB HDD'li OLANINI ALSAN İYİ OLUR. ÇÜNKÜ İŞLEMCİ OYUNLARDA BİRKAÇ SENE SONRA YETERSİZ KALABİLİR.AYRICA 6 GB RAM WATCH DOGS OYUNUNDA ŞİMDİDEN KASMA YAPIYOR. 8 GB OLANI ALMAN MANTIKLI.

Bu arada o asus laptop gerçekten GTX 850M ise AL GİTSİN O FİYATA İMKANSIZ GTX 850M O YÜZDEN ALMADAN ÖNCE Bİ SOR YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRLER. AMA DOĞRU YAZIYORSA, GTX 850M KAÇMAZ.HER OYUNU ULTRADA SİNEMA GİBİ OYNARSIN, ÜSTELİK İ7, 8GB, VE ASUS DÜNYA DEVİ MARKA.

Edit: TATAVA YAPMA ASUSU AL BENCE DELL 7537 DE WİFİ SORUNU VAR FACEYE YARIM SAATTE GİRERSİN SAÇMA İŞ YAPMA ASUSU AL ASUSU AL

• Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Gtx 850m i5 2.8 ghz turbo boost ile 3.4ghz 4gb ram li olan asusu alicam rami sonradan artiririm laptop o fiyata cok iyi bence

• Dell 7537 ÇÖP ALMA O LAPTOBU. WİFİ SORUNU VAR VİDEO BİLE İZLEYEMEZSİN ELEKTRİK KAÇIRIYOR OYUNLARDA ANİ KASMALAR OLUYOR SAKIN ALMAYIN
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Zaten aklimda suan asus var ama onceden alsaydim delli Almistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.