Şimdi Ara

ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Mesleğim gereği IPS panel monitör almak durumunda kaldığım için çok sevdiğim bu monitörü satıyorum.

24.02.2014 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alındı. Bilindiği gibi Asus monitörler 3 sene garantili, dolayısıyla 10 ay daha garantisi devam etmektedir.

Monitör tertemiz durumda sıfır ayarındadır. Faturası, Kutusu, Tüm kabloları, Poşetleri, Köpükleri vs. hepsi durmaktadır. Kutu bana nasıl geldiyse size öyle gönderiyorum (:

Full HD 1080p (1920x1080) Çözünürlüğe, 1ms tepkime süresine ve 60Hz. yenileme hızına sahiptir. İki adet HDMI ve D-Sub girişleri mevcuttur. Dahili Hoparlörü bulunmaktadır.

Ölü Piksel ve ışık sızdırması yoktur.(resimlerde testi mevcuttur)

Oyun oynamak için ideal bir monitör. Zaten forumda oldukça popüler fazla anlatmaya gerek yok.

Resimlerde görünen 40 TL değerindeki duvar askı aparatı hediye olarak gönderilecektir.

Fiyat: SATILDI
    Takas kesinlikle düşünmüyorum. İsteyen referanslara bakabilir. Bu güne kadar sıfır ayarında olmayan hiç bir ürünü satmadım.

GÖRÜŞ AÇIŞI: Yatay 170° x Dikey 160°
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920*1080
    TEPKİME SÜRESİ: 1 ms (GTG)
    YENİLEME HIZI: 60Hz.
    PARLAKLIK: 250 cd /m2
    KONTRAST: 80.000.000:1 dinamik kontrast
    BAĞLANTI: 2xHDMI, D-SUB
    MULTIMEDYA:Hoparlör

Detaylı bilgi içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#genel-bakis

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI] ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI] ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI] ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI] ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI] ASUS VN247H 23.6' 1ms [SATILDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 4 Mayıs 2016; 15:33:12 >

• Forumdan @Infernall arkadaşımıza satılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Forumdan @Infernall arkadaşımıza satılmıştır.

Ne kadara verdiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P.M attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 2 Mayıs 2016; 13:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.