Şimdi Ara

ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar selamlar,

Yeni bir cihaz aldığım için garantisi halen devam eden ASUS VG248Q model monitörümü satıyorum. Ürün çok iyi durumda, kusursuza yakın.
    Orijinal kutusu ve içeriği ile eksiksiz teslim edilecektir. (Faturalı, garanti 5 Ağustos 2016'ya kadar devam ediyor).

Bunun yanında, monitör ile sorunsuz kullanabileceğiniz NVIDIA 3D VISION 2 setini de satıyorum. Yine orijinal kutusunda, eksiksiz ve temiz durumda. Gözlük ve emitter bir arada.

İki ürün için toplamda 900 lira diyorum.

nbul içi olan arkadaşlar, Şişli'deki mekanımda elden kontrol de ederek teslim alabilirler.

Buradan ya da özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. :)

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum.

ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

İ ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

s ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

t ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

a ASUS VG248QE - KUSURSUZ + NVIDIA 3D VISION 2 SETİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Güzel ürünler iyi satışlar kardeşim. Peki 2. Versiyon kiti tek satmayı düşünür müsünüz? Oyunlar daki performansı nasil? Fps oyunlarında genel olarak 3d hissi ve kalitesi nasıl bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İ7 6700K // MSI Z170A M7 GAMING // GSKILL RIPJAWX 16 GB DDR4 2400MHZ // GIGABYTE GTX 980 Tİ XTREME EDİTİON RGB // ASUS ROG PG348Q 100hz // THERMALTAKE X31 KASA // CORSAIR BRONZE 80 750 WATT // LOGITECH G910 GAMING KLAVYE // LOGITECH G303 GAMING MOUSE // RAZER TİAMAT ELİTE 7.1 REAL // ASUS STRIX SOAR 7.1 SES KARTI // KINGSTON HYPER X SSD // WD BLACK 1TB
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    benimde merak ettiğim bir konu
  • Arkadaşlar, ürünlerin ikisini de sevgili Enviable satın aldı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Vision 2'ya gelecek olursak, kullandığım süreçte oldukça memnun etti beni. Şayet uzuuun saatler boyunca kesintisiz oyun oynamayacaksanız cidden keyifli oluyor. FPS'lerde oyuna göre değişiyor ve tabii sizin donanımınıza göre. Genelde iyi bir cihaz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.