Şimdi Ara

ASUS VG248 144HZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

monitörü düşük çözünürlükte 144hzde dvi kablo ile kullanıyorum ama ekranda yanlış kablo hatası veriyor , daha sonra 1080 de 144 hz yapınca görüntü bozuluyor yazılar bir birine giriyor sebebi nedir acaba bilen var mı ?

ekran kartı msi 750 ti
    ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör modeli mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan342 -- 18 Nisan 2020; 14:17:15 >

• ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör modeli mevcut. sorunum 1280x1024 a kadar sorunsuz 144hz alıyorum ama bunun üst çözünürlüğüne çıktığım zaman yazılar ve görüntü kötü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan342 -- 18 Nisan 2020; 14:13:58 >
  • Aynı monitörü kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu zamana kadar. Daha önce duyduğuma göre DVİ Dual Link kablo kullanmanız gerekiyor. Bir çok DVİ o şekilde satılıyor fakat gerçek Dual Link olmadığı söyleniyor. Ya da display port kullanabilirsiniz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.