Şimdi Ara

ASUS VG279Q Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Asus'un yeni modeli olan VG279Q Oyuncu Monitörü - 27 inç, Full HD, IPS, 1 ms (MPRT), 144 Hz, Adaptive Sync duyurdu
    çok kısa bir süre içinde Türkiye ye gelmesi planlıyor incelediğime göre bu ürün çok beğeni alacaktır.

    Özelliklerine gelecek olursam; ekran yırtılmalarını ve takılan kare hızlarını ortadan kaldıran ultra hızlı 144Hz yenileme hızına ve Adaptive-Sync (FreeSync™) teknolojisine sahip 27 inç IPS Full HD oyuncu monitörü daha yeni modellerin de karşımıza çıkan Shadow Boost özelliği olacak bilmeyenler içi kısaca Shadow Boost özelliği nedir bunu kısaca bahsetmek istiyorum.
    Shadow Boost parlak alanların aşırı aydınlatılmasına neden olmadan sahneleri aydınlatarak karanlık bölgelerdeki görüntülerin ayrıntılarını açığa çıkarıyor ve oyunlarda görülmeyen yada arka tarafta kalan objeleri görmemize sağlıyor oyun oynarken çok işe yarayacaktır.
    Akıcı oynanış için 1 ms (MPRT) tepki süresi ve gölgelenme ile hareket bulanıklığını daha da azaltan ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB) teknolojisi kullanmış bu üründe bu da bence çok önemli bir detay.
    Diğer TN panel 144Hz lere çok alıştık ama bu ürün TN teknolojisin den çok uzak yani 144 Hz IPS bir panel bu ne anlama geliyor, ASUS VG279Q, 1000:1'lik muhteşem kontrast oranı sayesinde olağanüstü renklere sahip üst düzey görüntüler sunuyor. 178 derecelik geniş izleme açıları sayesinde en uç konumdan bile baktığınızda minimum bozulma ve renk değişimi sağlanıyor.
    Ergonomik bir tasarım standı sunmuş monitörün eğimini, dönüş açısını, pivotunu ve yüksekliğini ayarlamanıza olanak tanır buda boyun sağlığı için çok önemli bir detay

    Zengin bağlantı seçenekleri ve ince çerçeveli bir tasarım olmuş ASUS VG279Q'de dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 ve HDMI(v1.4) gibi geniş bağlantı seçenekleri var. Böylece monitörü birçok farklı multimedya cihazına bağlayabilirsiniz.
    1 cm'lik süper ince çerçevesiyle de etkileyici bir panoramik oyun sistemi kurmak için idealdir.

    Bu aralar yeni monitör alacak olan varsa beklesin derim çok iyi bir ürün bizi bekliyor

    ASUS VG279Q Oyuncu Monitörü
    ASUS VG279Q Oyuncu MonitörüASUS VG279Q Oyuncu MonitörüASUS VG279Q Oyuncu Monitörü





















    ASUS VG279Q Oyuncu Monitörü







  • Fiyat ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.