Şimdi Ara

Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Memnun kaldım ama bunda ilk kez wacom kullanmamın sebebi olabilir. Yabancı forumları okuyorum herkes normaldir diyor. Bakalım.

Stylus ile onenote çok keyifli.

Bu arada ilk aldığımda kameranın ordaki sıkıntı, yamuk çizgiler bende de vardı. Kalibrasyon yapınca gitti.

Şu an herşey güzel gibi bir tek şey dışındaekran normalden çok çabuk kirleniyor

Bu arada o 2 mm dediğim sapma videonun en sonunda masaüstü kalem ile bir yere basarken imleç biraz solda kalıyor.
  • Cihazda photoshop kullanmak isteyenler biraz daha beklemeli.

Edit: yabancı bir siteden alıntı.

Edit: videodaki eleman stylus tükenmez kalem içine koymuş çıkarması zor olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 7 Şubat 2014; 22:09:56 >
  • Bugün Vatan'da biraz inceledim. Diğer incelediğim lenovo miix2'ye göre sanki biraz daha az akıcı geldi gibi.. emin değilim ama.
  • benim için bu tablet alınacak listemden silinmiştir bugün ingiltereden "advent vega tegra note 7" sipariş verdim 10 güne falan elime ulaşacakmış bakalım hayırlısı :)
  • Tabletin diğer 8 inçlere göre tek farkı aktif kalemle gelmesi.Ama kalemde videolardan görüldüğü üzere hatalı.Bence olayı büyütüyorsunuz,aktif kalem özelliği sadece imleç kontrolü sağlıyor.Çizim yapmak isterseniz adonit jot pro gibi bir kalem kullanabilirsinz,aynı işi görür,ekrana dokunmadan takip olayının pek fazla artısı yok.Bence bu 8inçde en iyisi lenova miix 2.Hem 64GB hem 3g hemde hafif ince ve şık bir görünüme sahip,İlla çizim yapmak istiyorsanız adonit jot pro alın işinizi görür.Bende wacom aktif kalemli asus vivotab TF810C modeli var,arkadaşımda da başka bir win 8 pro model tablet var,bende wacom kalem var,onda da adonit kalem var.Benim yaptığım herşeyi yapıyor.İlla kalemi var diye alınmaz.Hatta biraz bekleyin,ay sonuna Thinkpad 8 geliyor.8.3 inç,64 GB,3G/LTE,1900x1200 çözünürlük,mico HDMI,Z3770 2.4 GHZ...bence bu tablet hepsini yer.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bende adonit jot pro da var uzun süre kullandım. Ama büyük ekranlı tabletlerde bence wacom gerekli böyle bir tablette gerçekten adonit jot pro da iş görüyor. Ama ben adonit jot pro kullañtken elim ağrırdı. Şimdi ekrana elimi dayayıp yazıyorum. Wacom en büyük farkı bu bence. Sürekli not alan çizim yapan için.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Valla güzel model bulmuşsun. Ama sen windows bak bak git android al yani o da bir muammma...
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    İş için mobil olarak kullanacağım windowslu tablet bakıyorum arkadaşlar.Daha önce tablet bilgisayar kullanmadım.Geçen gün vatanda bu tableti gördüm.Biraz inceledim hoşuma gitti ama bu kalem olayına takıldım.Kalemde hata var sanırım.Bu noktada bilen arkadaşlara danışmak istedim.Asusun kalemi ile yukarda bahsedieln kapasitif kalem arasındaki fark ne.Başka bir tablet alıp yanında da kapasitif kalem alsam asusun orjinal kalemiyle yapıpta kapasitif kalemle yapamadaığm ne olablilir.Bu kalemin diğerlerinden farklı işlevleri mi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bemiks55 B kullanıcısına yanıt
    Eğer tablet olarak 8 inç düşünüyorsan adonit jot pro ile de yakın seviyede rahatlığa ulaşabilirsin. Kapasitif kalem parmak yerine geçer. Sahte parmak olarak kullanırsın. Ama mesela asustaki bu kalem gerçekten kalem olarak algılanır ve ekrana avucunu koysan bile avucunu algılamaz. Sadece kalem dokunuşlarını algılar.

Edit Eğer not alırken hızlı not alıyorsanız farkı hissetmezsiniz. Farkı sadece windows masaüstünde mouse gibi kullanmak istediğinizde çok belli oluyor. Ama ben zaten windows kısmında şu uygulamayla ekranı sanal mouse gibi kullanıyorum.

Touch mouse pointer
    http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 8 Şubat 2014; 14:05:04 >

• Bu tablet ilgimi çekmişti fakat windows için 32 gb hafıza resmen intahar etmek demek. Bence alt sınır 64 gb. olmalı. Harici kart bir arkadaşın dediği gibi windowsa faydası yok. Çünkü ana belleği kullanıyor windows ve çok çabuk dolduruyor (android ve ios gibi değil maalesef)

8 inç liklerde şu anda Lenovo miix var, onunda fiyatı 1350 Tl.

Asus HB kampanyası ile 844 tl. Arada 500 tl fark var.

Ay sonunda çıkacağı söylenen Tinkpad in çok daha pahalı olacağını tahmin ediyorum. (Tinkpad ismi başlı başına fiyat artışı demek) Birde çözünürlük ve işlemci yeniliği fiyatı daha da arttıracaktır.

Sanırım biraz daha bekleyip yeni gelen modelleri görmek ve fiyatların oturmasını görmek en iyisi.
    Yani sadece farkı avucunu koayerken algılamaması mı?Aslında youtubeden videolarını izliyorum ama bir fark göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye gelişiyor daha modern bir Türkiye gelişen il ilce ve daha modern belediyler icin AKP diyoruz AKP sayesinde gelistik dünya devi olduk artık Avrupa Amerika bize özeniyor lüx bir hayat modern şehirler kaliteli yaşam icin AKP diyorum teşekür ediyorum
  • http://youtu.be/10ezTTPFvOA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Valla güzel model bulmuşsun. Ama sen windows bak bak git android al yani o da bir muammma...

hocam ben kimsenin fanı değilim işimi neyle görebilirim diye baktıyorum sadece. asus olsa işimi daha iyi görürdü belki ama hem bi ton para vereceğim hem kalemini düzgün kullanamayacağım en azından bu aldığım tabletin kalem teknolojisi dünyada bir ilk ve bu devrime şahit olmak istedim açıkcası :D
    hem sanki clover traildeki giib olacak bu baytrailda gibi geldi çatır çatır çalışıyor diye reklamını yapıyorlardı ama 8.1 geldi clover trail epeyce hantallaştı şimdi 8.1 update 1 i hazırlıyorlar birsürü yeni özellik gelecek baytrailler de yavaşlayacak gibi. şu "slate" işine intel adapte olana kadar beklemedeyim x86 ya iyi sarıldı ama hala atom işlemcileri tegra seviyesine gelmedi karşılaştırmaları görmüşsünüzdür 3870 bile tegra 4 den hayli hayli yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 8 Şubat 2014; 20:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Bu tablet ilgimi çekmişti fakat windows için 32 gb hafıza resmen intahar etmek demek. Bence alt sınır 64 gb. olmalı. Harici kart bir arkadaşın dediği gibi windowsa faydası yok. Çünkü ana belleği kullanıyor windows ve çok çabuk dolduruyor (android ve ios gibi değil maalesef)

8 inç liklerde şu anda Lenovo miix var, onunda fiyatı 1350 Tl.

Asus HB kampanyası ile 844 tl. Arada 500 tl fark var.

Ay sonunda çıkacağı söylenen Tinkpad in çok daha pahalı olacağını tahmin ediyorum. (Tinkpad ismi başlı başına fiyat artışı demek) Birde çözünürlük ve işlemci yeniliği fiyatı daha da arttıracaktır.

Sanırım biraz daha bekleyip yeni gelen modelleri görmek ve fiyatların oturmasını görmek en iyisi.

windows, uygulamalarını istediğiniz yere yükleyebileceğiniz dünyadaki tek işletim sistemidir. windows market uygulamaları sadece C:// ye yüklenir zaten sizde market deki uygulamalar ile 32gb yi dolduramazsınız merak etmeyin. ben 20gb lik skydrive klasörümü ç.dışı kullanılabilir hale getirdim ona rağmen 64gb lik tabletimin hafızasında 15gb ye yakın boş alan var.
    ha tabi sonuçta bir yerde haklısınız android ios gibi değil. windows un kapladığı alan 2gb androidin kapladığı alan 8gb.
    eğer ilginizi çekmiş ise pek fazla hafızaya takmayın derim.

Haklısın bende tabletimi kardeşime gönderecem diye eskiye sıfırlama haptım. Makine kendine döndü.

Bu cihaza da güncelleme gelirse yapmayı düşünmüyorum bu yüzden. Zaten ihtiyacım olacak üç şeyden ikisi mevcut. Birisi stylus kalem diğeri kablosuz görüntü aktarımı.

Eğer dual boot kalemli, miracastlı bir cihaz yaparlarsa tabiii ki tablet olacak. O zaman değişim düşünebilirim.
    Hocam yenisini gondermiyorsnuz değil mi yani tabletler araniz iyi miYarın bende sipariş verecem,çalıştığım şehirde bulamadim samsun vatana baktıracam,varsa oradan aldiracam.İki gündür kullanıyorsunuz,stylus kalem performansi nasıl,sikayetinz sıkıntıniz var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Haklısın bende tabletimi kardeşime gönderecem diye eskiye sıfırlama haptım. Makine kendine döndü.

Bu cihaza da güncelleme gelirse yapmayı düşünmüyorum bu yüzden. Zaten ihtiyacım olacak üç şeyden ikisi mevcut. Birisi stylus kalem diğeri kablosuz görüntü aktarımı.

Eğer dual boot kalemli, miracastlı bir cihaz yaparlarsa tabiii ki tablet olacak. O zaman değişim düşünebilirim.

büyük konuşma güncelleme geldiği zaman bedenine söz geçiremiyorsun o güncelleme kesin yükleniyor
    tahminimce miracast ın lisansına hdmi dan fazla ödüyorlar ama niye herkes terketti bir türlü anlamıyorum aslında en kolay görüntü aktarım yoluydu. böyle ufak tefek şeylere canım sıkılıyor surface in 8" versiyonu çıksa keşke birde wacom un firmware lerini windows rt ye entergre etseler piyasa adam olacak biraz asusa lenovoya birde intele kalırsa 8" lik windows tabletler daha çok baş ağrıtacak gibi oldukça eminim şu 8.1 update 1 geldiğinde yeni yeni problemler ortaya çıkacak tabletlerle ilgili

• parooksetin P kullanıcısına yanıt
    Kaleme hiç ihtiyacım olmadı şu ana kadar sadece test yaptım bolca.

Ben zaten 8 inç almayı kafama koymuştum. Ya hdmi için toshiba alacaktım. Ya da kalem için asus. İkisi de aynı para sonuçta. Ben kalemi seçtim. Ama bu zaten ekstra özellik. Benim önceliğim 8 inç olması ve miracast tı.

Kaleme de alıştım. Zaten çizim yapmıyorum. Denklem grafik onlarla işim. Adonit jot pro da kullandım bu tablet ile tabii ki kendi kalemi daha pratik oluyor.

Geri göndermeyi düşünmüyorum.
    Haklısın büyük konuşmamak lazım ama ben eğer donanımhabere girmezsem ne alışveriş yaparım ne de güncelleme.
    Bu teknoloji siteleri virüs gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.