Şimdi Ara

Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    youtube da altta bir yorum var.

Wacomsa normaldir. Diyor.

Cintiq serisi varmış adamda onda da aynı sıkıntı varmış. Kaldı ki cintiqlerin fiyatı belli yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

youtube da altta bir yorum var.

Wacomsa normaldir. Diyor.

Cintiq serisi varmış adamda onda da aynı sıkıntı varmış. Kaldı ki cintiqlerin fiyatı belli yani...

Bende wacom tablet var hiçbir sorun ile karşılaşmadım bunu zaman ile düzeltir asus tf810c de aynısı olmuştu. Ama,ben baya kullandım fark ederdim böyle bir sorun olsa belki de kronik değil sadece cihaza özeldir kim bilir

• Asusun sayfasında bulamadım, kaç GB ta kadar hafiza kartını destekliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep kötü haberler paylaşıyorum ama kendim de almaya niyetli olduğum için iyice araştırıyorum. Bir başka cihazda daha karşılaşılan problem bilginize.

• quote:

Hep kötü haberler paylaşıyorum ama kendim de almaya niyetli olduğum için iyice araştırıyorum. Bir başka cihazda daha karşılaşılan problem bilginize.

tuhaf ya. bunlar tf810 alanlarda da olmuştu ama sorun firmware güncellemesi ile düzelmişti. madem sorun firmware niye herkeste farklı bir sorun oluyor. sağ sol neyse de altta task bar olacak düzgün çalışması baya önemli o kenarda. ben biraz gezindim bulamadım böyle videolar görürseniz paylaşın lütfen :)
    benim çıakrdığım ders iade seçeneği olan bir yerden almam gerektiği cihazı. hayırlısı bakalım

• eofdred E kullanıcısına yanıt
    İnterneten yapilan alışverişlerde ilk 7 günde iade edebilirsiniz.Hepsiburada.com dan falan almayi düşünüyorum,bulunduğum şehirde bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben biraz araştırdum neden diye. Kendimce şöyle bir sebep buldum.

Note 2, note 3, note 10 forumlarını hatim ettim. Onlarda da s-pen böyle sapıtıyor. Ama onlarda mıknatıslı kılıf kullananların başına gelmiş. Sonra düşününce asusun kameranın yanında ve tam tersi istikamette asus yazısına yakın yerlerde bu sıkıntının yaşandığını fark ettim. Cihazın incelemelerini inceledim. Cihazda çift hoparlör var. Biri asus yazısının arkasında, diğeri kameranın arkasında. Benim düşüncem hoparlörlerdeki manyetikten kaynaklanıyor. Tabii bu sadece bir düşünce eğer alan arkadaşlarda da aynı sıkıntı varsa o zaman ispatlanmış olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

İnterneten yapilan alışverişlerde ilk 7 günde iade edebilirsiniz.Hepsiburada.com dan falan almayi düşünüyorum,bulunduğum şehirde bulamadim.

kardeş ben vatanın şubesinden bizzat almayı planlıyorum hepsiburada şimdi iade kabul ediyorda cihazı 4 gün bekletecekler 1 gün kargo 5 beğenmeyip geri göndereceğim derken 2 haftam boşa gidecek. vatan eğer elden aldığımı aynı gün dahi iade kabul eder ise vatandan almayı planlıyorum bugün gidip soracağım bakalım olur derlerse vatanda 950 civarına düştüğünde hafta sonu alırım herhalde. benim durumumda olanlar vardır diye orada geçen diyaloğu buraya da yazarım
  • quote:

ben biraz araştırdum neden diye. Kendimce şöyle bir sebep buldum.

Note 2, note 3, note 10 forumlarını hatim ettim. Onlarda da s-pen böyle sapıtıyor. Ama onlarda mıknatıslı kılıf kullananların başına gelmiş. Sonra düşününce asusun kameranın yanında ve tam tersi istikamette asus yazısına yakın yerlerde bu sıkıntının yaşandığını fark ettim. Cihazın incelemelerini inceledim. Cihazda çift hoparlör var. Biri asus yazısının arkasında, diğeri kameranın arkasında. Benim düşüncem hoparlörlerdeki manyetikten kaynaklanıyor. Tabii bu sadece bir düşünce eğer alan arkadaşlarda da aynı sıkıntı varsa o zaman ispatlanmış olabiliriz.

hocam tf810 unda hoparlörler aynı yerdeydi sanırım gerçekten mantıklı o mıknatısların bozuyor olması.
    bakalım amerikada satışa çıktığında millet isyan eder sonrada güncelleme yapar düzeltirler sorunu umarım.

bugün bende soracam vatana hatta yanlarında ineceleyip öyle sıkıntı yoksa alacam..

tf810 da düzeltilmiş miydi..

• quote:

tf810 da düzeltilmiş miydi..

evet. hatta yanılmıyorsam global release den yaklaşık 1 ay sonra felan düzelmişti. firmware güncellemesi ile. ben onu almayı planlıyordum ama bi kalem için ekstra 800 lira vermeyim dedim ama takip etmiştim uzun süre :)
    o zaman iyiymiş... Ya benim olduğum vatanda yok parasını ödeyip getirtmeyi düşünüyorum. Almaktan yana sıkıntı yok da var olanı satmak işime gelmiyor

Görüp kullanip almak en mantiklisi tabi,burada bulamadim ne yazik ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz dün elime ulaştı. Şu ana kadarki kısımda Win 8 ve dokunmatik kullanımına alışmaya çalışıyorum. Biraz yadırgadım. Herhangi bir uygulamadan çıkmak için elim tabletin alt kısmına gidiyor back veya home tuşu arıyor

Wacom kalemli olmasını hdmi çıkışı olmasına tercih etmiştim ama bu kalemin kullanışına da alışmam biraz zaman alacak gibi. Ekranın kenarlarına gitmeme gerek yok ben zaten ortalarda bile yamultuyorum çzigileri:)

Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kenarları test etmek istedim ama paint uygulamasında kenarlara sıfır olmak mümkün değil. Nasıl deneyebilirim tavsiyede bulunun size sonuçları aktarayım.

Bir de mıknatıs teoriniz doğru gibi. Cihazın jelatininde şöyle bir uyarı var:
    Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı

• domandro D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun içinde yüklü olan windows journal ile deneme yapabiliriniz. neticeyi paylaşırsanız sevinirim. umarım tüm cihazlarda böyle bir durum söz konusu değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 5 Şubat 2014; 15:41:09 >
  • bu arada vatana gittim sordum iade kabul etmiyorlar. hediye çeki veriyorlar. ben para iadesi olur diye düşünmüştüm.
  • quote:

hayırlı olsun içinde yüklü olan windows journal ile deneme yapabiliriniz. neticeyi paylaşırsanız sevinirim. umarım tüm cihazlarda böyle bir durum söz konusu değildir..

Teşekkür ederim.

Denemelerim resimdeki gibi sonuç verdi. Kamera altındaki bölümde araç çubukları vs. denk geldiği için hoparlör mıknatısından uzak kalıyor galiba, problem olmadı. Yanlarda da sıkıntı yok. Ama logonun üstündeki bölümde çizgilerde sapmalar oluştu.

Bu arada hepsiburadada koşulsuz iade var, isterseniz şartlarını bir inceleyin.
    Asus'un 8 inçlik VivoTab Note 8 bilgileri ortaya çıktı

• anladım denediğiniz için çok teşekkürler. bende bugün sipariş verdim vatan computer dan. yarın ya da ertesi gün 2 tane gelecek bulunduğum şehirdeki vatan bilgisayara. açıp deneyecem. sıkıntı çıkarsa ikinciyi deneyecem. aslında baktığında o noktaları doğru dürüst kullanmıyoruz ama yine de alırken incelemek gerekiyor.

tekrar hayırlı olsun. güle güle kullanın. eskimesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 5 Şubat 2014; 16:49:58 >
  • şimdi aklıma geldi de yine burada paylaşayım dedim. samsung cihazlarda s-pen zedelenirse samsung s-pen satıyor yedek olarak. bu cihazda olacak mı olmayacak mı sanırsam kimsenin fikri yoktur. biraz araştırdım yabancı sitelerde WACOM BAMBOO FEEL modelini bu cihazla kullananlar varmış. aklınızda bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.