Şimdi Ara

Asus Tüf Gaming Ram takviyesi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Asus tuf gaming A15(2023) FA507NU-LP030W model olan bilgisayarıma ram yükseltmek istiyorum. Üstünde 8gb ram var teknik detayında şu şekilde yazıyor

8GB DDR5-4800 SO-DIMM, Max Capacity:32GB, Support dual channel memory

CMD ile Max ram kapasitesine sorguladigimda Max ram capaticy 64gb ram görünüyor. Şimdi bu anakart 64 GB mı destekliyor yoksa 32gb mı?

Ram almayı düşünüyordum 16+16 şeklinde 32 yapacaktım fakat CMD ile baktım 64 görünüyor. Eğer öyleyse 32+32 ile 64 yapmayı düşünüyorum ama emin değilim hangisini desteklediğini nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 18 Şubat 2024; 0:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi sitesinde max : 32 gb yazıyor . Yani o rakam doğru ise en fazla 2*16 32 gb olur o veriye göre. Bence o seviyedeki bir laptop için yinede düşük seviye , ddr 5 i de desteklediğinden yeni çipset olduğundan 2 * 32 / 64 gb olabilir aslında. Tabi anakartın kapasitesi önemli burda, bizim dememizle olmaz.

Yinede asusun servisini arayın sorun. Gerçi tamir ve değişim bölümü beş para etmez asusun da, belki ürün bilgisi verme konusunda sorun yoktur.

Ürünü aldığınız yere firmaya da sorabilirsiniz.

Veya incelemelerle kullanıcı yorumlarına bakın yerli - yabancı ordanda bir şey çıkabilir. Asus sitesine göre 2* 16 /32 gb gibi ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI X58 PRO LAR GELDİ..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.