Şimdi Ara

Asus TUF B650E-PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VisMortis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7800x3d veya 9800x3d için anakart satın alıcam, gen5 ve pci express 5.0 (hem ekran kartı hem ssd) destekli bir model arıyorum, marka tercihim Asus.

Aklımdaki model Asus TUF Gaming B650E-PLUS

Diğer önerilerinize açığım aradığım kriterlerde daha uygun bir model varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Az farkla b850 olanini tercih edin,bu paraya alinacak en iyi anakartlardan biri.
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b850-plus-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 3 Eylül 2025; 20:46:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Tavsiye için teşekkürler, b850 modelinde daha iyi vram'ler olduğunu gördüm ve yonga seti daha güncel, aklımdaki soru şu 7800x3d için b850'ye gerek var mı? yani 9800x3d sistem toplamadığım senaryoda b850 çıkmamın benim için bir artısı olur mu? bu arada fiyat farkı çok az gözüküyor 7800x3d için bile b850 mantıklı gibi geldi.

• VisMortis V kullanıcısına yanıt
    Guncel model varken eskiyi niye alasiniz ki hemen hemen ayni fiyat zaten.Cikmalik inmelik durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Bu modeli ben yazacaktım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus TUF Gaming A15 FA507NV
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.