Şimdi Ara

ASUS TUF B450 anakart ve Athlon X4 950 uyumluluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı da ben Vatan Computer'dan ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200(O.C.) MHz Anakart sipariş ettim. İşlemcim AMD Athlon X4 950 (3.Nesil Ryzen işlemciler çıkınca onlardan birini alacağım) ve RAM'im Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 RAM. Ancak Anakartın desteklediği işlemciler listesinde X4 950 yok (https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450-PLUS-GAMING/HelpDesk_CPU/). Ayrıca Uyumlu RAM'lerin listesinde de benim RAM'im (CMK8GX4M1D3000C16) yok. Yine de ben bu anakarta işlemci ve RAM'i taksam çalışır mı?
    Şimdiden teşekkürler.

• Kullandığım gigabyte b450 anakartın uyum listesinde de x4 950 görünmüyor. Sanırım b450 nin desteği yok. Çok büyük ihtimal çalışmayacak, ama elinizde hali hazırda var sanırım, gelince denersiniz. Ramin sıkıntı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevap için çok teşekkürler. Merak ettiğim bir konu daha var. Eğer dediğiniz gibi işlemciyi denersem ve olmazsa garanti dışı bırakacak herhangi bir şey olmaz değil mi?(yanma gibi)
  • Ahmet The Konahrik A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıkıntı olmaz, en fazla anakart hiç tepki vermeyecektir. En azından idareten ikinci elden ryzen 1200 gibi bir işlemci almaya bakın. Sanırım elinizdekini satınca size fazla bir mali külfet oluşturmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımdaki tüm soru işaretlerini kaldırdınız. İlginiz ve cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.