1-Belirtmiş olduğum laptopumda kontrol ettiğim kadarıyla Micron 2400 SSD bulunmaktadır. Genel olarak Steam'de 100GB civarı hikayeli oyunlar oynamaktayım oyunlarda performansa etki edebilecek ısınma sorunlarıyla beni uğraştırmayacak bir SSD arayışı içerisindeyim. Merak ettiğim DRAM'siz bir SSD benim işimi yeterince görür mü ya da almışken DRAM'li mi alsam? 2.SSD sogutucusuz kullanmak istiyorum mesela Renegade 2TB modeli var kendinden 2 ince plaka sogutucusu var sanırım tekrar sogutucu takmaya gerek var mı böyle bir modelde, yoksa sogutucusuz işlerimi sorunsuz görecek SSD modelleri ne önerirsiniz? 3. Bu laptopa uygun bazı SSD sogutucular mevcut misal je yi marka jeyı co- graphene SSD soğutucu ve daha ucuz mavi padli sogutucular var bunlar içinde en mantıklı fiyat performans hangisidir? 4. Mevcut SSD kalsa ve hiç çıkartmadan 2 TB SSD Steam oyunları doldurup oynasam performans olarak düşme olur mu? Mevcut 500GB SSD çıkarıp 2 TB SSD ana yere takıp format atıp ona hem Windows hem oyunları kurup diğer 500GB olanı da formatlayıp yedek gibi mi kullansam yoksa içindeki Micron SSD'ye Windows sadece ve birkaç oyun kalan oyunları 2TB SSD'ye doldurup hiç 1.SSD ellemesem mi? Son olarak bir de ASUS TUF A15 FA507NV laptop içini açıp bakan varsa birinci SSD sökmek rahat mı kendi sogutucusu var mı ve 2.SSD konumu nasıl taktıgınızda bataryaya yakın olması ısınma konusunda dezavantaj saglıyor mu? |
Bildirim