Şimdi Ara

Asus transformer infinity flash sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin..forumda cok bakma şansım olmadı ama istediğimi tam göremedim..gecen hafta asus transformer tf700t aldım alet iyi hoş ama acik Üniversite için canlı dersler fakat açamıyorum tekrar dersler açılmıyor flash player yükleyin diyor android dunyasını pek bilmediğim için ne yapicam hiç fikrim yok..nasıl yapicam bi çaresi var mı flashli dosyaları açmanın..şimdiden teşekkürler eğer konu kalabalığı yapmışsam link verebilirseniz cok iyi olur.not tablet son guncellemede..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde android tablet üzerinde flash kuruludur, yine de marketten flash player diye aratıp yükleme yapın, yada Dolphin browser ile girip açmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

normalde android tablet üzerinde flash kuruludur, yine de marketten flash player diye aratıp yükleme yapın, yada Dolphin browser ile girip açmayı deneyin.

Hocam son güncellemede sıkıntılı diye biliyorum dolphin dediğiniz nedir ve flash için link verebilirmisiniz?

• Hocam dolphin de olmadı sanıyorum flash oynatıcı yok bana link gibi bisey verebilirmisiniz ya olmuyor sinirlenip aticam en sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam dolphin de olmadı sanıyorum flash oynatıcı yok bana link gibi bisey verebilirmisiniz ya olmuyor sinirlenip aticam en sonunda

Ne linki istiyorsun, flash mı ?
    Google dan flash playeri apk olarak aratıp manuel yüklemeyi deneyin.
    Hangi siteye girmeye çalışıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: SunShinE-Tr

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam dolphin de olmadı sanıyorum flash oynatıcı yok bana link gibi bisey verebilirmisiniz ya olmuyor sinirlenip aticam en sonunda

Ne linki istiyorsun, flash mı ?
    Google dan flash playeri apk olarak aratıp manuel yüklemeyi deneyin.
    Hangi siteye girmeye çalışıyorsun?

Fırat lns üniversitenin şifre falan var ama..ya pc ye indirip denedim yükledim attım tabletide yükledim gene olmadi

• En son sürümü yükledim fakat her zaman gelen yeni sürümü yükleyin yerine mavi soru işaretli kutucuk geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mı yardım edecek olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.