Şimdi Ara

asus teknik servis son test ? istasyonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu serviste göndermiştim sonra online chat'ten ücretsiz parça değişimi mi olacak diye sordum.çalışan bana fiyat bilgisi yok,ücretsiz değişim yapılacak dedi.1 haftaya yakındır beklemede gözüküyordu bugün son test ? istasyonunda yazıyor.internette arattığımda asusun cihazı direk geri gönderdiği falan yazıyor.telefonum hemen onarılıp testte mi yoksa geri mi gönderilecek?

• Şaka gibi. Telefon daha bugün ulaştı birden fazla problem ve elimde bu problemlere dair delillerim olmasına rağmen 1-2 saat sonra servis kısmında bu cümleyi gördüm. Direkt yapılmadan hatta sadece kutuyu açıp bunun sorunu yok demişler belliki geri yollayacaklar gibi. Siz siz olun Asus'a bulaşmayın. Asus piyango işidir. Vurdumu tam vurur. Vurmadımı yapacak birşey yok. Adamlar tamir için telefonun patlamış yanmış bir halde olmasını istiyorlar...

Orijinalden alıntı: lextor

Şaka gibi. Telefon daha bugün ulaştı birden fazla problem ve elimde bu problemlere dair delillerim olmasına rağmen 1-2 saat sonra servis kısmında bu cümleyi gördüm. Direkt yapılmadan hatta sadece kutuyu açıp bunun sorunu yok demişler belliki geri yollayacaklar gibi. Siz siz olun Asus'a bulaşmayın. Asus piyango işidir. Vurdumu tam vurur. Vurmadımı yapacak birşey yok. Adamlar tamir için telefonun patlamış yanmış bir halde olmasını istiyorlar...

1) güç tuşu basmıyor. İçeri göçük (kendim düşürdüm bozuldu)
    2) şarj kablosu bozuldu (telefon şarj olurken koltuğa oturmaya çalıştım soket kısmı içerken koptu) kendi hatam
    3) Arka kapak soyuldu hoparlörün orlardan ( bu benim hatam değil)

Bu sebeplerden dolayı servise gönderdim. Tam bir hafta sonra elime ulaştı. Yeni kablo koymuşlar kutuya. Güç düğmesini tamir etmişler. Ve soyulan arka kapağı değiştirmişler garantiden. Bir kuruş harcamadan sıfır gibi oldu telefon. Donma takılma zaten yok. Sanırım şans işi bu asusun servisleri. Kimisi çok memnun kimisi lanet ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Şaka gibi. Telefon daha bugün ulaştı birden fazla problem ve elimde bu problemlere dair delillerim olmasına rağmen 1-2 saat sonra servis kısmında bu cümleyi gördüm. Direkt yapılmadan hatta sadece kutuyu açıp bunun sorunu yok demişler belliki geri yollayacaklar gibi. Siz siz olun Asus'a bulaşmayın. Asus piyango işidir. Vurdumu tam vurur. Vurmadımı yapacak birşey yok. Adamlar tamir için telefonun patlamış yanmış bir halde olmasını istiyorlar...

1) güç tuşu basmıyor. İçeri göçük (kendim düşürdüm bozuldu)
    2) şarj kablosu bozuldu (telefon şarj olurken koltuğa oturmaya çalıştım soket kısmı içerken koptu) kendi hatam
    3) Arka kapak soyuldu hoparlörün orlardan ( bu benim hatam değil)

Bu sebeplerden dolayı servise gönderdim. Tam bir hafta sonra elime ulaştı. Yeni kablo koymuşlar kutuya. Güç düğmesini tamir etmişler. Ve soyulan arka kapağı değiştirmişler garantiden. Bir kuruş harcamadan sıfır gibi oldu telefon. Donma takılma zaten yok. Sanırım şans işi bu asusun servisleri. Kimisi çok memnun kimisi lanet ediyor

Ürün gönderime hazır diyor bakalım. 2 saatte neyi düzelttiler aşırı merak ediyorum... Gelirse geriye, gelirse geriye sevise yollamaya devam.

Buarada sizde mi SMS Infocomm'a yolladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 9 Eylül 2016; 10:17:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.