Şimdi Ara

Asus TA9A1 Mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldığımız yerden devam ediyoruz.Sadece kablolara bir hareketlilik gelsin dedim

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ZaFeR:: -- 30 Ağustos 2008; 16:38:41 >

• Gerçekden çok başarılı bir şekilde gidiyorsun ama bence ön kapakların arkasına bi sünger falan koy daha hoş görünür diye düşünüyorum.
  • Güzel gidiyosun ama kasanın içini boyamalısın bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyndare0s

Gerçekden çok başarılı bir şekilde gidiyorsun ama bence ön kapakların arkasına bi sünger falan koy daha hoş görünür diye düşünüyorum.

Sünger degilde mavi şeffaf kaplıklar var o güzel olur..
  • Ön tarafa LCD panel düşünüyorum.Kasanın içini boyamayı düşünüyorum ama her şey zaman+nakit ile alakalı:)
  • dostum o crom kapaklarının yerine koyduğun teli nerden aldın.bende o tarz bişey almak istiyorum.nerden bulabilirim acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuRkN

dostum o crom kapaklarının yerine koyduğun teli nerden aldın.bende o tarz bişey almak istiyorum.nerden bulabilirim acaba.

Nalburlarda kum eleme teli diye geçiyor...
  • Guzel olmus ama on kapakları telle kaplamak yerıne farklı bıseyle doldurabılırdın bıde yan kapagı bıraz daha kesseydın ıyı bı gorsele sahıp olurdu elıne saglık
  • Orası aklımda her zaman zaten.Tek sorunumuz nakit+zaman:D
  • bende de bu kasadan var ama bayağı acemi olduğum için şu an hala okumakla geçiriyorum zamanımı. ön kısım bana hoş gelemdi açıkçassı biraz daha doldurmak gerekiyor gibi..
  • Gayet güzel olmuş tebrikler :P
  • tebrik ederim arkadaşım güzel bir çalışma olmuş.Bunu hep söylerim; ancak içini boyicaksan boyadan sonra sprey cila at boya kuruyor.ve zamanla kararıp özelliğini kaybediyor.kendim bizzat yaptım
  • evet,bende şiddetle öneririm,sprey vernik,koruma ve görüntüde mutlaka fark ediyor
  • Gayet güzel bir başlangıç her şey yerli yerinde tebrik ederim kolay gelsin dewamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

evet,bende şiddetle öneririm,sprey vernik,koruma ve görüntüde mutlaka fark ediyor

astar boya vernik boya bundan sonra belli oluyor katılıyorum
  • Mod çalışmama kaldığım yerden devam edelim...Kasaya bayram hediyesi verdik...Ön Cd-Rom kapaklarının yerine Scythe Kama Bay System Cooler taktım...Bence görüntü olarak çok güzel durdu...

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

• Ön tarafa taktığın fan resimde pek çıkmamış ama güzel olmuş ben olsam kırmızı ve ya mavi ledli fan filan takardım
  •  Asus TA9A1 Mod

Asus TA9A1 Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ZaFeR:: -- 30 Eylül 2008; 21:30:28 >
  • iyi gidiyo ama öndeki fan pek belli olmamış bide o kabloları uv boyayla mı boyadın?
  • benimde asus ta-5a kasam var. öndeki kapaklara seninki gibi telli kapak yapayım dedim ama hiç güzel olmadı olan kapağa oldu...
    senin yaptığın güzel olmuş... devamı gelir inşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.