Şimdi Ara

ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rollfixi yarabandı gibi bişey demi bende öle yapmayı planlıyorum saol vaktim olunca kablolarıda toplayacam o şekilde
  • uv neonları böle koydum sizce başka yere taksam daha ii sonuç alırmıyım

ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHOUL -- 5 Şubat 2008; 22:56:18 >
  • birini yukarı birini aşağı tak bence öyle ii verim alırsın
  • ewet o demirlerin arkasında olmamış bide uv sarma olayını dediğim gibi bi yapın süper olacak
  • ata en kısa zamanda dediğin gibi yapacağım bakalım nasıl olacak
  • uv lerden birini tepeye, diğerini de ya hddlerin üstüne yada anakartın sağındaki boşluğa koy
  • anakartın yanında olunca ışık gitmiyo
    ben de 8 neonla kasayı zor aydınlatıyom( biri de anakartın yanında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERHOUL

bende onu diyecektim sağ taraf çok göze batıyor demi uv yeşile boyasam nasıl olur

neonlar süper durmuş uv yewşil süper gide,turuncu falan dışıda siyah olunca,benm kasamnda içi uv yeşil,ama uv sarı die geçiyor...
    akçalı sprey almanı tawsiye ederim
  • ben turuncuyu bu boyayla boyadım ii değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHOUL -- 7 Şubat 2008; 21:01:20 >
  • daha önce kullananlar duydum iyi diye biliyorum
  • plexi siparişini verdim yarın geliyo 41*43 15 ytl fiyat pahalı geldi bana yaww
  • plexi plexidir
    çok ta kazık deil 25 ytlye satanlar gördüm
  • yan kapağı kapağın yerine komple plexi mi yapacaksın?
  • DEVAM ET KARDEŞ BANA EMSAL OLACAK SENİN KASA ONA GÖRE BAKALIM HANGİMİZİNKİ GÜZEL OLACAK BENDE HAFTAYA BAŞLICAM MALÜP PARA DURUMU. BİDE SANA TAVSİYE KASANIN ARKASINDA DURAN IŞIŞLI FANLARIN BİRİNİ ÖN PANELİN ALTINDA BULUNAN DELİKLİ YERE Bİ FAN DELİĞİ AÇ IŞIŞLI FANIN BİRİNİ ÖNE TAK DİĞER ALTTA DURAN FANLARDAN BİRİNİDE KASANIN TEPESİNE TAK ŞIK DURUR.
  • quote:

MOYKAN
    DEVAM ET KARDEŞ BANA EMSAL OLACAK SENİN KASA ONA GÖRE BAKALIM HANGİMİZİNKİ GÜZEL OLACAK BENDE HAFTAYA BAŞLICAM MALÜP PARA DURUMU. BİDE SANA TAVSİYE KASANIN ARKASINDA DURAN IŞIŞLI FANLARIN BİRİNİ ÖN PANELİN ALTINDA BULUNAN DELİKLİ YERE Bİ FAN DELİĞİ AÇ IŞIŞLI FANIN BİRİNİ ÖNE TAK DİĞER ALTTA DURAN FANLARDAN BİRİNİDE KASANIN TEPESİNE TAK ŞIK DURUR.

bende de ASUS TA-250 kasa var bir iki fark dışında nerdeyse TA5A1 ile aynı ve benim içinde emsal olacak.
    @moykan önerilerini çok beğendim.uygulamayı düşünüyorum özellikle kasanın tepesine fan takma işini.etrafına da alev deseni yapcam.
    yanlız karar veremediğim bişey var benim kasanın(TA-250) yan kapağına 35*35 plexi uygun olur mu?yoksa daha küçük ebatlarda mı plexi yapsam?
    (TA-250 ile TA5A1 ın boyutları aynı)

• ben kötü bir hata yaptım siz yapmayın kasanın kapağını çok dipten kestim şuan içerden plexiyi koyamıyorum (41*43) bende dışardan koyacam çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum öle kesmişim ki vida atacak yer bile yok
  • quote:

SERHOUL

ben kötü bir hata yaptım siz yapmayın kasanın kapağını çok dipten kestim şuan içerden plexiyi koyamıyorum (41*43) bende dışardan koyacam çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum öle kesmişim ki vida atacak yer bile yok

yankapağını hiç kullanma ozaman.kasadaki kapak takılan tırnakları kesip komple plexi yapabilirsin

benim 35*35 iyi bi ölçü ozaman değil mi?
  • 35*35 ii olur sen öle yap ama benimkide ii oldu yan kapağı uv ile boyadım üstüne plexi koydum
  • plexiyi kapağa göre kestim

kasanın dışına çift taraflı bant yapıştırdım

daha sonra plexiyi üstüne yapıştırdım ve kapak hazır

•  ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHOUL -- 9 Şubat 2008; 22:40:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.