Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus T100TA 500 GB Model Sıfır Ayarında Garantisi Devam Ediyor Satın Al 29 Kasım 2015 13:58 1 1 Asus T100TA 500 GB Model Sıfır Ayarında Garantisi Devam Ediyor Cihazım sıfır ayarındadır Kutusu garantisi faturası kılıfı ve office lisans kartıyla gönderilecektir. Klavyeli 500 gb olan modeldir. yani 32 gb emmc + 500 gb hafıza vardır. Garantisi Mayıs 2016ya kadar devam ediyor. Ekran ve klavye ayrılabilmektedir. ister laptop olarak ister tablet olarak kullanın. Ekran çözünürlüğü 1366x768 HD' dir. Kolay kolay bu boyutlarda bulunmayan kaliteli çözünürlüktür. Windows 10 Lisansı cihaza dahildir ve yanında Office Lisans kartı verilecektir. Kodun çalınmasına karşı fotoğrafını ekleyemiyorum kartın. Şarj ömrü uzundur 6-10 saat arasında ekran parlaklığına göre değişiyor. Ortalama 2 - 3 günde bir şarja takıyorum. Yanında Çok Şık bir Kılıf hediye edilecektir. İlanda fotoğrafı var. Performans konusuna gelince Photoshop cs5 dahil birçok programı rahatlıkla açabiliyor. Bu da uzerinde 4 çekirdekli işlemcinin marifeti. Aynı zamanda Bluestacks uygulamasıyla Windows açıkken ihtiyacım olduğunda Android kullanabiliyorum. USB 3.0 , bluetooth ve HDMı vardır cihazda. Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim. Alana hayırlı olsun şimdiden. İşlemci Özellikleri İşlemci Markası Intel İşlemci Teknolojisi Atom İşlemci Hızı 1.33GHz Turbo ile 1.86GHz İşlemci Numarası Z3740 (4 Çekirdek) Ram Özellikleri RAM Kapasitesi 2 GB Ekran Özellikleri Ekran Boyu 10.1 inch HDD Özellikleri Disk Kapasitesi 32 GB + 500 GBBilgi Sensör Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri Wi-Fi Var Diğer İşletim Sistemi Windows 8.1 Multimedya Özellikler Kart Okuyucu Var Kamera Var Monitör Tipi TFT Var Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 899 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AOC 27G4X 180 HZ 27 inch 0.5 MS IPS Oyuncu Monitor Excalibur i7 32 GB Ram 1 TB Disk 17.3 Full HD IPS Mat Gaming Laptop Ömür Boyu Bakım Garantili Alınık 3060 ve üstü Ekran Kartlı Laptop