Şimdi Ara

Asus T100TA 500 GB Model Sıfır Ayarında Garantisi Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Asus T100TA 500 GB Model Sıfır Ayarında Garantisi Devam Ediyor
    Cihazım sıfır ayarındadır Kutusu garantisi faturası kılıfı ve office lisans kartıyla gönderilecektir. Klavyeli 500 gb olan modeldir. yani 32 gb emmc + 500 gb hafıza vardır. Garantisi Mayıs 2016ya kadar devam ediyor. Ekran ve klavye ayrılabilmektedir. ister laptop olarak ister tablet olarak kullanın. Ekran çözünürlüğü 1366x768 HD' dir. Kolay kolay bu boyutlarda bulunmayan kaliteli çözünürlüktür. Windows 10 Lisansı cihaza dahildir ve yanında Office Lisans kartı verilecektir. Kodun çalınmasına karşı fotoğrafını ekleyemiyorum kartın. Şarj ömrü uzundur 6-10 saat arasında ekran parlaklığına göre değişiyor. Ortalama 2 - 3 günde bir şarja takıyorum. Yanında Çok Şık bir Kılıf hediye edilecektir. İlanda fotoğrafı var. Performans konusuna gelince Photoshop cs5 dahil birçok programı rahatlıkla açabiliyor. Bu da uzerinde 4 çekirdekli işlemcinin marifeti. Aynı zamanda Bluestacks uygulamasıyla Windows açıkken ihtiyacım olduğunda Android kullanabiliyorum. USB 3.0 , bluetooth ve HDMı vardır cihazda. Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim.
    Alana hayırlı olsun şimdiden.

İşlemci Özellikleri
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Atom
    İşlemci Hızı 1.33GHz Turbo ile 1.86GHz
    İşlemci Numarası Z3740 (4 Çekirdek)
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyu 10.1 inch
    HDD Özellikleri
    Disk Kapasitesi 32 GB + 500 GBBilgi
    Sensör
    Çözünürlük 1366 x 768
    Bağlantı Özellikleri
    Wi-Fi Var
    Diğer
    İşletim Sistemi Windows 8.1
    Multimedya Özellikler
    Kart Okuyucu Var
    Kamera Var
    Monitör Tipi
    TFT Var

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 899 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.