Şimdi Ara

Asus strix z270e anakart ışığını kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mümkün müdür? Nasıl yapılacagını anlatırsanız cok sevinirim.

• Anakartı ışığından kastınız sistem açıkken devamlı çalışan tek led'i mi kastediyorsunuz yoksa komple rgb aydınlatmayı diyorsunuz. Asus'un rgb aydınlatma için yazılımı mevcut bu yazılım üzerinden ışıklandırmaların hangilerini kapatabileceğini kontrol edebilirsiniz. Yalnız eğer kastettiğim ışık ise çoğu anakartta o ışık kapatılmıyor bildiğim kadarıyla. Siz yine de kapatmak istediğiniz ışığın resmini çekip buraya koyarsanız daha açıklayıcı olur.

Aşağıdaki youtube'de linkinde yazılımdan bahsediliyor ve açıklama kısmında ise yazılımın linki mevcut.
    ASUS North Americayoutube
    Z270 How to: AURA SYNC RGB LED lighting Overview
    https://www.youtube.com/watch?v=NMUZMfnLTtw

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Anakartı ışığından kastınız sistem açıkken devamlı çalışan tek led'i mi kastediyorsunuz yoksa komple rgb aydınlatmayı diyorsunuz. Asus'un rgb aydınlatma için yazılımı mevcut bu yazılım üzerinden ışıklandırmaların hangilerini kapatabileceğini kontrol edebilirsiniz. Yalnız eğer kastettiğim ışık ise çoğu anakartta o ışık kapatılmıyor bildiğim kadarıyla. Siz yine de kapatmak istediğiniz ışığın resmini çekip buraya koyarsanız daha açıklayıcı olur.

Aşağıdaki youtube'de linkinde yazılımdan bahsediliyor ve açıklama kısmında ise yazılımın linki mevcut.
    https://www.youtube.com/watch?v=NMUZMfnLTtw

Kolay gelsin.
    bu mesela ekran kartı aurora(graphics card) ile kapatabildim ışığını.

bu ise anakart

bunu kapatmak istiyorum Tüm aydınlatmaları .
    Yalnız eğer kastettiğim ışık derken hangi ışığı kastettiniz sistem açıkken devamlı çalışan led mi yoksa komplre rgb aydınlatma mı?

bir de ram var

bunu da kapatmak istiyorum.

Asus auora sync i yükleyeyim dedim sitesinde şöyle yazıyor.
    *Lütfen anakart BIOS'unuzu mevcut olan son sürüme güncellediğinizden emin olunuz.
    Benimki ise güncel değil. Biosu güncellemek için yeterli bilgim yok.

• Anakartın ışığı dediğim yazılım ile kapatılabilmesi lazım. O yüzden anlamıyorsanız anlayan bir arkadaşınız ile biosunuzu güncelledikten sonra programı kurun. Kendi yazılımı dışında başka bir yazılım ile kontrol edilebileceğini sanmıyorum varsa da tam uyumlu olmaz diye düşünüyorum.

Ram'lerin ışığı ise varsa corsair'in kendi sitesindeki yazılım ile kapatılabilmesi lazım. O yüzden corsair'in sitesinde böyle bir yazılım olup olmadığını bir kontrol edin.

Amd işlemci'ye özel ürettiği rgb aydınlatma için coooler masterın kendi sitesinde bir program var misal onunla fan kontrol edilebiliyordu.

Velhasıl anakart için kendi yazılımını ramler için de kendi yazılımını indirip kontrol edebilmelisiniz. Belki ramler de anakart yazılımı ile kapatılabilir.

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.