Şimdi Ara

ASUS STRIX Radeon R9 390 8Gb 512 bit ekran kartı nasıldır bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.com/gp/product/B011D7AAA8?keywords=r9%20390&qid=1446652101&ref_=sr_1_2&s=pc&sr=1-2

bu Ekran kartı Hakın da ne düşünüyorsunuz bu fiyata daha iyisi varmı acaba türk lirası olarak 926 tl denk geliyor vatanda 1569 tl birde daha iyi bir ekran kartı varsa önerirseniz sevinirim bu ekran kartı ASUS STRIX Radeon R9 390 8GB 512 bit arkadaşlar birde ben amazon a posta kodunu yazıom yalış dior nasıl yapacaz onu

• Hayirdir sana gumruk islemiyor sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok da işte hesaplatamıom amazona ne kadar olur die posta kodu yazıom böle şehir yok dior amerikaya ayarlanmış galiba tr posta kodu girmek için napmam gerek
  • Her urun turkiyeye gonderilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyeye gönderilen ürünlere bastım ama var içinde gönderilior yani
  • Merhabalar, ürün şu an Amazon tarafından ülkemize gönderilmektedir ve vergiler kargo dahil 481 dolara geliyor, posta kodu hakkında maalesef bir fikrim yok.
  • Merhaba Siz Nasıl hesabladınız acaba Ne girdiniz posta koduna acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 aydır asus strix r9390 dc3u modelini kullanıyorum, sessiz, harika, gta5 very high ayarlarda 70 fps üstü alıyorum
  • gtx 970 den iyidir.
  • Msı soğutma olarak biraz daha iyi servis konusunda da asustan iyi. Ama sen yurt dışından alacaksan zaten Türkiyede evga haricinde garanti geçerli olmuyor.100-200 lira kar edecem diye yurt dışından Türkiyede garantisi geçerli olmayan malzeme almayın bence
  • mustafa karip M kullanıcısına yanıt
    sapphire 390 alın o kadar fiyat farkına değmez
  • Hakli olan kisilerin yorumlarini + attim. Garanti yuzunden bu marka alinmaz. EVGA alabilirsin o ayri.

AMD alacaksan Turkiye icinden almani oneririm.
    http://www.teknofiyat.com/?search=r9+390
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.