Şimdi Ara

Asus Strix GTX750Ti OC FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS Strix GTX 750 Ti OC Edition grafik kartım var, kartı alalı 1 ay oldu fakat yaklaşık 4-5 gündür yaşamakta olduğum bir problemden size bahsetmek istiyorum, ben işin içinden çıkamadım. Şimdi ASUS'un GPUTweakII yazılımını indirdim ve oyuna girmeden önce kartın modunu OC'ye alıyorum ve oyuna giriş yapıyorum, hiçbir sorun yok. FPS değerleri vs her şey çok iyi derken ta ki oyunun ortalarına kadar. İşte şimdi bir sorunumuz var, sorun tam olarak oyunun ortasında ekrandaki görüntünün donması ama oyunun aslında hala çalışıyor olması. Bu sahneden sonra oyunun ekranı bir daha düzelmiyor, doğal olarak ben oyunu manuel kapatmak zorunda kalıyorum. Ardından tekrar oyuna giriş yapıyorum ama en büyük ve asıl problem de burada ki o da oyuna girdikten sonra FPS değeri asla 20'nin üstüne çıkmıyor ve ben sistemi yeniden başlatıp açana kadar düzelmiyor. Bu sorun tek bir oyundan değil tüm oyunlarda aynı olduğu için pek de hoş bir şey değil. Sorunuma yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden hepsine çok teşekkür ederim.

Not: PC'ye format attım, aynı zamanda oyunların çalıştığı diski de Low Level formatladım (İhtiyacı vardı zaten) ve ben GPU Tweak II yazılımını kaldırdım vs bir değişiklik olmadı. Yardımcı olması açısından sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum.
    Donanımlar;

Asrock Z77 Extreme4 OC
    Intel i5 3450 3.10 GHz
    Vengeance CL 9 16 GB RAM
    ASUS Strix GTX 750Ti OC

• Kartta ısınma var mı yada ne bileyim alışık olmadığınız bir ses ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Kartta ısınma var mı yada ne bileyim alışık olmadığınız bir ses ?

Hayır hiçbir şekilde ısınma,ses veya ekstrem bir durum yok kartta aksine her zamanki ayarlarında çalışıyor.
  • Hocam driverlarla ilgili bi problem olabilir guncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storx

quote:

Kartta ısınma var mı yada ne bileyim alışık olmadığınız bir ses ?

Hayır hiçbir şekilde ısınma,ses veya ekstrem bir durum yok kartta aksine her zamanki ayarlarında çalışıyor.

hocam peki herhangi optimizasyon yazılımı kullanıyormusunuz amd nin raptr ı gibi.
  • dostum kartın performansından genel olarak memnun musun peki? 400-500tl civarı bir kart bakıyorum tavsiye eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Hocam driverlarla ilgili bi problem olabilir guncelleyin

Driverlar tamam herşey güncel hatta güncel olduğu düşüncesiyle eski sürüm kurdum gene olmadı tekrar güncelledim ama işe yaramadı.

quote:

hocam peki herhangi optimizasyon yazılımı kullanıyormusunuz amd nin raptr ı gibi.

Hayır kullanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

dostum kartın performansından genel olarak memnun musun peki? 400-500tl civarı bir kart bakıyorum tavsiye eder misin?

Şu anda yaşamakta olduğum sorunu es geçersek kesinlikle tavsiye ediyorum çok başarılı bir ürün ama kullanılacak sistem çok önemli burda çünkü ekran kartı gücü anakarttan aldığı için diğe bileşenler önem arz ediyor burada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.