Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Strix GTX 960 4GB
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gtx 960 ve 2850 lira....
-
Malesef bu günleride görecektik evet. Referanslarıma bakarsanız 6200 liraya sıfır rtx 3070 sattım zamanında hemde türkiye garantili. Şimdi 20 bine varsa kapış kapış gidiyor. Bende isterdim bu ürünü 500 liraya satmak ama fiyatlar malum. Düşününce 150 dolar aslında. Ayrıca @türkerrr tüm ilanların altına yorum yazmak adetin galiba.
-
Alakası yok aynı karttan bende de var içi daha önce açılmadı 10 dk furmark testinde 62-63 dereceyi geçmiyor.
-
Aynen hocam 150 dolar aslında. 150 Dolardan niye satmıyonuz şimdi işinize mi gelmedi
-
Ben üründe indirimi yaptım. Pazarlıkta mevcut. Alacağım şeylerde malesef bu kadar indirim olmuyor. Ne yapmamı bekliyorsunuz? Alacağım şeylerde %30-40 düşsün ben seve seve düşürürüm. Ancak şimdi alacağım üründe bir kıpırdanma yokken ben nasıl indirebilirim. Referanslarıma bakarsanız ürünleri sattığım fiyatları görebilirsiniz. Genelde piyasasından bile ucuza veririm ancak bu piyasada ne tavsiye ediyorsunuz acaba?
Hocam benim mesaj geçmişime bakarsanız bu ürün eskiden 4950 tl idi dolar artınca 6500 tl yapmışlardı yaklaşık. şuan 4750 tl. Yani Birçok üründe fiyat düştü aslında. Sarı sitede bile görmek mümkün bunları.
gaming.gen.trGigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/14037/gigabyte-geforce-gtx-1650-d6-oc-4gb-gddr6-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.29.2
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay anası vay bu günleridemi görecektik.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X