Şimdi Ara

Asus Sonicmaster Subwoofer Sorununun Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N56VZ-S4257H Dizüstünü 2012 ekim ayında aldım. Yanında subwoofer vermişlerdi ne illet birşeymişki jack'ı öyle böyle çarparak kırıldı. Jack bu tamir edilmeyecek bir şey değil dedim. Ne illet birşeyse 4 pinli 2.5mm jack bulmak işkenceye dönüştü. Forumda da böyle bir konu daha önce açılmış bu sorunu tam olarak çözdüğüm için size nasıl çözüldüğünü anlatmak istedim.

Ürünün o parçasını garantiye göndermek için tüm diğer ürünleriyle beraber göndermeniz gerekmekte dedim bende garantisi bitecek az kaldı bir garantiye gitmesinde fayda var. Ürünü garantiye yolladım..

Subwoofer'ın uc kısmı için kullanıcı kaynaklı hasar için tam 145 lira ücret çıkardılar. ASUS EU STORE'de ürünün sıfırı 30 dolar dedim böyle böyle ödemeyeceğim geri gönderin ürünü.. Eğer ücreti ödemesseniz diğer bakımlarınıda yapmıyorlar haberiniz olsun..

Neyse ürün geldi elime mh@asus.com ile görüşmelere başladım dedim böyle böyle sitenizde 30 dolara satıyorsunuz uc kısmı için 145 lira istiyorsunuz dedim. neymiş efendim 75 lira ürün ücreti 70 lira servis ücreti.. Neyse konuştum konuştum en sonunda 75 liraya halledilecek dendi ürünü yenden gönderdim.. İnanırmısınız ürünün Anakartı, harddiski, adaptörü yazılımı vesaire herşeyi garanti kapsamında değiştirmişler fakat 75 tl ücretini yatırdığım subwoofer'ı tamir etmemişler.. Birde uzun süre bekledim ürün gelsin diye..

Sonrasında ürünü bir daha gönderirmiyim 2 3 haftalığına asla.. göndermedim.. Ürüne jack aradım durdum ama adam akıllı satan bir yer yok! Ankarada yıldırım elektronik varmış yurt dışından bir firmanın ürünlerini getiriyorlar.. sordum 1 euroluk ürün için yurt dışında gelme masraflarıyla beraber 56 tl ücret biçtiler!

Neyse daha öncedende bu sorunla ilgili bir konu açılmış donanım habere ordan baktım. Nokianın eski kulaklığından aldım bir tane 10 tl ücreti.. Onun kabloları ipek cinsinde ve presle yapıldığı için uc kısmı baya sıkı plastikle kaplı.
    Naptım nettim o pres plastiği ordan çıkardım uc kısmına ulaştım. Kabloları bağladım çalıştı :) Resimlerinide ekliyorum.

Giriş kısmından kabloların olduğu yöne göre kabloların renk dizilimi .. Siyah, Sarı, Kırmızı ve Beyaz olacak.

Daha sonra ücreti yatırmıştım ya hani 75 tl.. geri istedim ya da yenisini gönderim dedim leptopu göndermeyeceğimi söyledim.. Adresimi istediler ve yenisini kargoyla adresinize göndereceğiz dediler .. Olaya bak :)

Eğer sizinde böyle bir probleminiz olursa bu problemi çözen biri olarak bu konunun yardımı dokunur umarım.
     Asus Sonicmaster Subwoofer Sorununun Çözümü Asus Sonicmaster Subwoofer Sorununun Çözümü Asus Sonicmaster Subwoofer Sorununun Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riukeen -- 21 Ağustos 2014; 13:42:04 >

• az önce aynı olay benim de başıma geldi. daha da kötüsü jakkın uç kısmı içerde kaldı.

nokia kulaklığını nerden ve hangi model adıyla aldığınızı öğrenebilir miyiz?

bir de rica etsem ucu diğer uca ekleme işini biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.