Selam arkadaşlar Silent Square Pro nun siparişini vermiş bulunuyorum.İki güne kadar elimde olur resimlerini ve izlenimlerimöi buraya yazacağım. C2D işlemcim için böyle bir ürün almak zorundaydım.Kendi fanımı yani VR-Guard ı işlemci ile birlikte abimin makinasına takacağım. Sizce nasıl bir seçim ?
Sağolun arkadaşlar bu kadar kişi okumuş ama fikrini veren yok nedense. Forumda da bu fanla ilgili pek bi bilgi yok.Yazanda yok enteresan bende mi bir şey var acaba anlamadım ki
bence infinity veya 9700led gibi daha bilindik ve ii bi soğtucu alabilirdin ama hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
sıcaklık değerlerini fln yazarsan güzel olur, çünkü pek bilinmeyen bi ürün
infinity kullanıyorum ben takması ve çıkarması çok basit herhangibi anakartın arkasına aparat ferektirmemesi çok iyi ayrıca işlemci üzerine harika oturuyor
Tabiki yazıcam.Bence bilindik bir fandansa bu fan daha iyi soğutacakmış gibi görünüyor.Resmen inat ettim aradım buldum.Çünkü hiç bir yerde yok.zaten izmirde afedersiniz ama bi mok yok Sinir krizi geçiricem zaten hüç bir aradığımızı bulamıyoruz.İzmirin bu olayındna hakikaten nefret ediyorum.İstanbulda ise herşey var hemde herşey.Neyse konuyu dağıtmayalım dediğim gibi ben bu fandan çok ümitliyim sonuçta asus kaliteside var.
Arkadaşlar forumda bir yerelre ısı değerlerini yazmıştım resim eklemiştim buraya da koymak istedim gerçekten mükemmel bir fan
şu an görünüyor tarayıncından kaynaklanıyor olmasın ?
Resmi simdi gordum..Islemcine gore sicaklik degerleri guzel.Gule gule kullan insAllah Bir soru daha ; Ses durumu nasil acaba ?
Ses sıfır alet çalışıyomu çalışmıyomu belli değil
Asus demekki her el attigi isten iyi urunler cikariyor, ben sogutucu konusunda bu kadar basarili olacaklarini beklemiyordum dogrusu. Peki fiyati ne kadar acaba ? Fazla tuzlu degildir umarim
İşin aslı ben bekliyordum yani ümitliydim ve ümitlerimi boşa çıkarmadılar zalman almayı düşünürken bunu aldım iyi kide almışım çok zor buluan bir ürün.Birazda tuzlu aslında 90 ytl ye almıştım.Sınırlı sayıda vardı aldığım yerin adresini verebilirim istanbulda bir firma idi bu arada bunu yenileri geliyor onlarında çok iyi olduğundan eminim
Bende bu aralar sessiz bir islemci fani almayi dusunuyorum.Geceleri PSU nun cikardigi ses rahatsiz edici noktalara variyor, birde ustune CPU eklenince durum daha da vahim oluyor Bu Asus'un modeli neydi acaba ?
Bilgisayarda ses hiç tahammül edemeyeceğim bişey.Hele ki bir kaç tane fan sesi aman aman uzak dursun.Benim şu an kasada bir adet 25cm çapında yan fan kasam enermax bu arada bir adet arkada eksoz fan coolermaster 12cm çapında bir adet psu fanı psu Asus atlas 550 watt onukide sanırım 15 lik bir adet ekran kartı fanı Asus EN8600GT fanı 6 veya 7 lik bir adetde işlemci fanım yani modelini sorduğun Asus silent Square Pro var bundada 12lik fan var.Yeni gelecek olan model isehttp://www.cizgi.com.tr/pagestructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=96&intProId=742 bu hatta ben bunu almayı düşünüyorum çünkü işlemcim quad core bunun quad desteği var benimkinin yok ama kullanıyorum yinede bir problem olmaz ama olsun buda benimki yanlış söylemişim 110 a almıştım hatırladım siteye bakıncahttp://www.aydercomputer.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=7597&sub_cat_ID=31&cat_ID=7
Hangisi daha iyi
Hangisi iyi değilde hangisi daha güzel denebilir zevk olarak değişir oda.Çünkü her ikiisde aynı soğutmaya sahip mesela benim kullandığım 2400 rpm dönüyor ve floopy kısmına takılması için çok şık bir aparatı var rpm hızını düşürüp açmak için bu yeni çıkanda yok onda ise mavi led ve daha compact bir tasarım var.Soğutma olarak hemen hemen ikiside aynı bir farkları yok.Tamamen zevke kalmış yani
Hayırlı olsun.
Hocam kaç liraya nereden almıştın(?), hızaşırtma var mı(?) işlemci nedir(?) kasa nedir(?) kasanın fotoğrafını çekebilir misin?
teşekkürler,
Yukarıda linki verdim ayder bilgisayardan aldım bi orda bulabildim zaten hızaşırtma yapmadım işlemcim Q6600 kasamda enermax chakra ve çook memnunum.Kasanın fotoğrafını çekerim tabiki ama biraz beklemelisin
İşte bunlarda fotolar pek iyi çekemedim elim titredi ama olsun artık fikir verir herhalde
Bende hızaşırtma için iyi bir soğutucu arıyorum ama piyasada o kadar çok cpu soğutucusu var ki, insan ne alacağını şaşırıyor. İşlemci almak inan daha kolay.