Şimdi Ara

Asus Sabertooth 990Fx R2.0 Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tesekkurler arkadasım gerı donus ıcın .sızıde ugrastırdım ..tekrar dan saolun..
  • bu kartın m5a99fx pro dan çok farkı var mı ? 90 lira var arada.Değer mi ? Niye 90 lira pahalı bu kart
  • çok iyi bir am3+ anakart güle güle kullan. Gördüğüm tüm testlerde tepeyi zorluyor.
  • Arkadaşlar merhaba,
    HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı.
    yukarıdaki ekran kartı sabertooth R2.0 için uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedattaylan

Arkadaşlar merhaba,
    HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı.
    yukarıdaki ekran kartı sabertooth R2.0 için uygunmudur?

Uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

çok iyi bir am3+ anakart güle güle kullan. Gördüğüm tüm testlerde tepeyi zorluyor.

Ben kendi tecrubemi paylasayim.

Once Asus M5A97 LE R2.0 ile bir sistem kurdum. OC veya SLI/CF gibi dertlerim olmadigi icin basit bir kart alip geceyim demistim.
    Bir iki ay icinde once HDD, sonra SSD goctu. HDD'yi low level format ile kendine getirdim, SSD garantiden degisti.
    Disk sorunlarinin anakart ile ilgisi var mi bilmiyorum ama disk gocmeleri yuzunden 2-3 kez sistem kurmama ragmen, Windows'daki bazi takilmalar bitmedi.

Bu sorunlarla ugrasmaktan bikip, anakarti degistireyim dedim ve Sabertooth 990 FX'e gectim. Cipsetler birbirine benzer oldugu icin Windows'u bile yeniden kurmadim, bir kac surucuyu guncelledim.
    En az 4-5 aydir sistem, tikir, tikir calisiyor (Oyunlar, VirtualBox sanal makina, video isleme, vs) Yani ayni windows kurulumu M5A97'de sorunlu calisirken, Sabertooth ile kesinlikle sorunsuz.
    Performans olarak gozle gorulur bir fark yok ama 3D Mark testlerinden ayni parcalarla biraz daha yuksek skorlar aldim. Simdi boyle kaliteli bir kartim oldugu icin Overclock islerine girmeyi dusunuyorum.

M5A97'i elden cikardigim gunlerde Asus sitesinde yeni bir Bios versiyonu vardi, belki benim sorunlarimi cozerdi bilemiyorum.

• slm ben bu anakarttan yeni aldım vatanbilgisayardan ama kutu içieriğinde arka sacı yani aynası çıkmadı bu sac satılırmı.?
  • demirbilisim D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Kutu içeriğinden arka ayna çıkıyor yoksa vatanbilgisayara iade edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desene bi 15 gün daha bekleyeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm bende bukartan yeni aldım şimdilik birsorun yok
  • bios güncellemesi nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz
  • bastaklı18 kullanıcısına yanıt
    +1
  • güncelledim sag olun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.