Şimdi Ara

[ASUS] SABERTOOTH 990FX 0 AYARINDA TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar
    ASUS Sabertooth 990FX Anakartımı İntele geçeceğimden dolayı satıyorum.
    Anakart üst düzey bir anakarttır.2013ün başında vatandan almıştım garantisi yok ama 5 YIL ASUSUN GARANTİSİ ALTINDADIR. full kutulu şekilde yollanacaktır içinde herşeyi mevcuttur.
    Dediğim gibi üst düzey bir anakarttır en ufak dahi bir sıkıntısı yoktur.Sistemimi görüyorsunuzdur zaten çıkarıp düzenli bir şekilde paketlenmiş ve sahibini beklemektedir.En ufak kusuru yoktur.Kesinlikle toz görmemiştir.Full filtreli kasada kullanılmıştır.OC vs olmamıştır.Stabil bir anakarttır.

ANAKARTIN KISACA ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR ;

DESTEKLEDİĞİ İŞLEMCİLER ..... AMD AM3+ FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/Sempron™ 100 Series Processors

DESTEKLEDİĞİ REM PROFİLLERİ .... 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1866/1600/1333/1066

QUAD EKRAN KARTI DESTEĞİ VARDIR.

Bana göre en önemli özelliği ise SERAMİK KAPLAMA Teknolojisine sahip olmasıdır.

Fiyat 330 TL < 310 TL OLMUSTUR.... SONDUR

Sizinde Bildiğiniz Gibi Önce Havale Sonra Kargo Şeklindedir.

Mars'a Bile Gönderimi Sağlarım :)

Boş Muhabbetciler Lütfen Meşgul Etmesin Kartı Tanıyan bilir zaten

EN ALTTAKİ RESİM ALINTIDIR.

Resimlerimiz şu şekildedir.

[ASUS] SABERTOOTH 990FX  0 AYARINDA TEMİZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.R.GaminG -- 10 Temmuz 2016; 0:53:51 >

• takip edelim
  • Hocam böyle bi sistem, sıvı soğutma ve oc yok ha. Şaşıyorum ciddiysen. Şahsen bu anakart olacak sınırları zorlamamam imkansız. Hatta oc performansını gösteren fotolar atarım. Bunu alan adam oc performansı için alır ben şahsen oc yapmicaksam bu düzey bi anakart almam. Gel sen beni dinle vur voltajın dibine kaç frekansı görecen bize de göster ben bile alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Hocam böyle bi sistem, sıvı soğutma ve oc yok ha. Şaşıyorum ciddiysen. Şahsen bu anakart olacak sınırları zorlamamam imkansız. Hatta oc performansını gösteren fotolar atarım. Bunu alan adam oc performansı için alır ben şahsen oc yapmicaksam bu düzey bi anakart almam. Gel sen beni dinle vur voltajın dibine kaç frekansı görecen bize de göster ben bile alabilirim

:) Saygı duyarım fakat oc lik bir mevzu yok malesef sadece remlerime oc yapıyorum oda 1600 den 1866 ya :) ufak tefek anakarta oc gerek yok + ekran kartınada zaten sıkıntı yok teşekkür ediyorum değerli yorumun için :) ama haklısın yardırmak gerekiyorda gerek yok ferrari zaten bu şekilde sadece işlemci değişikliği yapacam anakartla beraber

• anakart rev.1'mi dir hocam ?
  • bulgar84 kullanıcısına yanıt
    hocam r2.0 değil sadece 990 fx yani rev 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimsoON6679

Sordum cunku bende gigabyte anakart kullaniyorum v2 olsaydi degisiklik yapabilirdim. İlginiz icim tsk ederim. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın almak için pm gönderildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgar84

quote:

Orijinalden alıntı: CrimsoON6679

Sordum cunku bende gigabyte anakart kullaniyorum v2 olsaydi degisiklik yapabilirdim. İlginiz icim tsk ederim. Hayirli satislar

Teşekkrler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tocak

Satın almak için pm gönderildi

Eyv hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.