Şimdi Ara

Asus s46cb-wx020h Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat 1500 lira. Almaktaki en önemli sebebim 14.1" olması... Bu fiyata bulabildiğimin en iyisi bu diye düşünüyorum. Aliminyum kasa, GT 740m falan... Tavsiye Edermisiniz? Almalı mıyım?

Notebook Markası : Asus
    İşlemci Markası : Intel, İ5-3317U - 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'ye kadar
    İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i5-3317U Çift çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci Hızı : İ5-3317U - 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 3 MB
    Yonga Seti : Intel®
    Ekran Boyutu : 14.1
    Ekran Tipi : HD LED Wedge
    Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m 128 bit
    HDMI : Micro HDMI
    Sistem Belleği : 4GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB + 24GB SSD
    Disk Hızı : 5400 RPM
    Optik Sürücü : Yok
    Modem : Var
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Wireless : Var
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    Usb Portu : 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Standart Q TR
    Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu : 4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC)
    Kamera : Tümleşik HD web kamerası, Tümleşik dijital mikrofonlu web kamerası (VGA)
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 4-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 1.99 Kg

(Bilgiler pcdepodan alıntı fakat ben mediamarkt'da baktığımda CD girişi vardı. Acaba burada mı yanlış yazılmış?)

• upppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

upppppp

alacağın yerin sitesi varsı linkini at ki iyice inceleyebileyim hemde fiyat kesin söylememişsin kesin bi fiyatını söyle ona göre aklımda asusun bi pcsi var onu önercm
  • Siteden Değil Mediamarkttan alacağım. En başta da yazıdığım gibi fiyat 1500 lira. Özelliklerde üstteki özelliklerin aynısı Bu özelliklere göre yorumlarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 18 Ekim 2013; 14:39:57 >
  • upppppppp!!!
  • 740m in 128bit oldugu kesin mi ? baktıklarımda 64bitti
  • 128 bit sanrım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bayağıdır takipliyorum bu bilgisayarı. Güzel, her alanda kullanım için uygun bir bilgisayar gibi görünüyor. Fakat şuan hiç bir yerde stoklarda bulamadım.
    Fiyat olarak pcdepo.com da en son 1409 TL olarak görmüştüm. Sizin stok hakkında bilginiz var mı şuan satın alabileceğim bir mağaza biliyor musunuz ?
    Paylaş
  • arkadaşlar bu pc pc depoda 1463 tl gözüküyo taksit le 1550 civarı oluyor ve sanırım pc depoda kargo ücreti fiyata dahil degil kendi sitesinde okumuştum. bende vatan bilgisayarda bu serinin s46cb-wx044h modelini gördüm 1900 tl sizce alınırmı i7 modeli ekran kartı 740m 128 bit kendim baktım. diger özellikleri aynı. birde x551 ser,leri var yeni nesil işlemci ekran kartı aynı ama 64 bit işlemci i5 4200u 15,6 inc cd room da vardı sanırım o da 2000 tl ama ekran kartı ve işlemci olara benim diger i7 modelinden düşük gözüküyor notebookcheck te sizce ne yapmalıyım. ramı 8 gb olabilir tam hatırlamıyorum wx020h da 4 gb galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear55 -- 26 Ekim 2013; 16:13:35 >
  • pc depoda stokta gözükmüyor arkadaşlar s46cb-wx020h
  • birde samsun media mrkt de bu pcden teşhir ürünü kalmıştı başka biryerdede yoktu dün gittim yine duruyodu orda :))
  • Ümidinizi kırmak istemem ama şu anda piyasada gt740 olup 128 bitlik bulmak zor.Sitede yazdığına bakmayın bu şekilde başka ürünler alıp içindeki kartın öyle olmadığı birçok ortaya çıktı.Heleki notebooklardaki gt740 lar 64 bitse bu ultrabook kesin olarak 64 bittir.Mediamarktta bende inceledim evet cd bölümü var ama açılmıyor yani cd yok küçük olduğu için.Ben altı yedi sitede de yok olarak gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben vatanda bizzat baktım s46cb-wx044h taki 740m grafik kartı 128 bittir. hatta vatandaki cocuk bütün 740mleri 128 bit biliyomuş bütün 740 lara baktık sadece bu pc de 128 bitti bide pc depodaki ürün özlliklerinde 128 bit yazıyodu bir ara hiç yazmıyodu ama sonradan degiştirdiler sanırım onlarda 128 bit ama kalmamış stokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear55

kardeşim ben vatanda bizzat baktım s46cb-wx044h taki 740m grafik kartı 128 bittir. hatta vatandaki cocuk bütün 740mleri 128 bit biliyomuş bütün 740 lara baktık sadece bu pc de 128 bitti bide pc depodaki ürün özlliklerinde 128 bit yazıyodu bir ara hiç yazmıyodu ama sonradan degiştirdiler sanırım onlarda 128 bit ama kalmamış stokta

Ozaman bu güzel bi haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi alınan yere sorup kesinleştirmek lazım çogu yer bit satıyor. vatandaki çocuk bile diyor ben hep 64 bitlikleri 128 bit diye satmışım ya diyor. kimse şikyette etmemiş. ama benim baktıgım s46cb-wx044h 128 bit i7 3517 u 1900tl alınırmı bilmiyorum ya yarına kadar karar vermem lazım. bıktım ya 2 aydır bi pc alamadık.
  • Bilgisayarı 1500 liraya mediamarkt'dan almış bulunmaktayım. Ekran kartı 128 bit.
  • https://www.dropbox.com/s/akop536hcvz3kiz/2013-10-26%2020.19.02.jpg

Bu fotoğrafı bugün çektim. Nasıl 1500 e alabiliyorsunuz merak ediyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.