Şimdi Ara

ASUS S46CB WX020H hakkında ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ultrabooktan istekleri yazıyorum. Kesinlikle oyun isteğim yok, en son bilgisayarda ne zaman oyun oynadığımı bile hatırlamıyorum. Çok fazla film izlerim hdmi ile televizyona bağlayıp dizi felanda izlerim (genelde 1080p). Aslında ipad 5 32gb almayı düşünüyordum, ipad5'te tahminen bu fiyatlarda olacak ancak bilgisayarımda çok eskidi bu yüzden tablet yerine bilgisayara yönlendim. Asus notebook ekranlar çok parlak beni rahatsız ediyor bazen, bundada öyle değildir inşallah, kullanlardan yorumlarını bekliyorum. Fiyat bana gayet normal geldi 130x12 1700 gibi fiyata geliyor. Ayrıca ücretsiz olarak windows 8.1'e güncelleyebilirmiyim, zor bir işlemmi? Önerirmisiniz?
    Link:http://www.pcdepo.com/asus-s46cb-wx020h-8gb-notebook-urun10829.html

• aklımdaki alet.mesajım bulunsun
  • Tam bir fp urunu, alinir. Ekranin mat olmasi guzel ancak tipik bir tn panel oldugu icin gorus acisi dikey ve yatay olarak dar. kasanin alti plastik ici ve disi ise aluminyum. boyut olarak notebook ultrabook arasinda yer aliyor. Win 8 e ben isinamadim zaten herkes ilk is 7 ye donuyor. Illa win 8 olacaksa dokunmatik ekranli bir model daha mantikli ancak onlarin ekranlari da asiri yansitma yapiyor. Bahsettigin rakamin biraz ustune ben 2. el mid 2012 256 ssd li macbook air aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.