Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG XBOX ALLY Z2A Satın Al 15 Aralık 2025 18:18 1 1 ASUS ROG XBOX ALLY Z2A Asus Rog Xbox Ally z2a işlemcili 512GB beyaz modelidir.Almanya'dan arkadaşıma getirttim. Faturası yok fakat kutusu vardır. Almanya Mediamarkt'dan alınmıştır. Kutu içeriğinden sarj aleti çıkmamaktadır. İsteyenler mediamarkt sitesinden girip kutu içeriğini kontrol edebilirler.Heves ederek aldım 2 hafta denedim. Cihazın hiçbir sorunu yoktur. Kozmetik olarak sıfırdır. Denemek isteyenler Üsküdar'da gelip test edebilirler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 27750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG XBOX ALLY Z2A _____________________________