Şimdi Ara

Asus ROG Swift PG248Q 180Hz (GSYNC Modüllü) İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus ROG Swift PG248Q 180Hz (GSYNC Modüllü) İNDİRİM

    Fiyatı uygun tuttum, bu fiyata standart markaların 144hz monitörleri satılıyor, güncel satış fiyatı oldukça yüksektir , ekran kartlarını satınca sistem boşa çıktı , o yüzden hızlı satılsın diye koydum, yoksa satılacak bir cihaz değil. Günümüzde 24 1080p 144hz kaliteli cihaz bulmak çok zor.


    Ürünün özellikle siyah performansı görülsün diye gece fotosu ekledim, hiçbir ışık problemi yoktur , oled kadar siyah performansı vardır desem abartmış olmam tabi o kadar değil diyelim yine de:) ayrıca tn panel olmasına rağmen müthiş bir renk kalitesi vardır, en önemlisi diğer tn paneller gibi açılı bakınca görüntü berbat olmaz , bunun da fotosunu ekledim sağlı sollu. Rog olması TN panelde bile fark yaratmaktadır.


    Ürün Asus Rog serisidir, birçok profesyonel oyunların tercih ettiği seridir turnuvalarda kullanılmış bir monitördür, monitörün malzeme kalitesinden ayak kalitesine kadar Tuf serisinden çok farklıdır, gerçek bir oyuncu monitörüdür, sapasağlam kasası vardır çatır çutur etmez ve ağırdır, ayak sağlamlığı tuf'a göre fark yaratır, tabanı tutmadan tek elle tüm pivot hareketlerini yapabilirsiniz.


    24 için ideal olan 1080p çözünürlüktedir. oc 180hz desteklemektedir, fps oyunlarda 144hz’in üzerinde bir oyun deneyimi sunmaktadır. genel kullanımda ve standart oyunlarda 144hz olarak kullanmaktayım.


    Garantisi sona erdiği için kutusunu muhafaza etmedim.


    Gelip deneyip alabilirsiniz


    Fiyat: 1999–>1799 TL SONDUR.


    fotolar için;


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-asus-rog-swift-pg248q-180hz-gsync-modullu-913468433/detay/


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1799 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • Hocam anlamadığım nasıl ping düşürüyor monitör yanlışınız olmasın

  • gustawa G kullanıcısına yanıt

    açıkçası ben de kullanırken farketmemiştim, durumu farkedince de anlayamadım , araştırdım fakat tam olarak çözemedim.


    nasıl keşfettiğime gelince, ne zaman lg 27 qhd ips 144hz monitör aldım pingim 10ms arttı, yine asus 27 vg278q tn 144hz monitörüm de mevcut onunla denedim yine 10ms civarı yüksek ping aldım , tekrar bu monitörü takınca pingim 5-10ms arası düştü, sonra speedtest yaptım 8ms gecikmem mevcut.


    bf5'te 55ms altını nadir görürken 43'leri görmeye başladım.

  • Ping falan bosverin fiyat gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat takip.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.