Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İndirim Asus Rog Strix RTX 2070 8GB AuraSync GDDR6 256 Bit ekran kartı Satın Al 13 Mayıs 2025 11:17 1 1 İndirim Asus Rog Strix RTX 2070 8GB AuraSync GDDR6 256 Bit ekran kartı * Asus Rog Strix RTX 2070 8GB AuraSync GDDR6 256 Bit ekran kartım satılıktır. * Sağlam, sorunsuz çalışır durumda. Kutusu var. Faturası yok, garantisi bitmiş durumda. * Furmark testi yüze 52 fanla 62 derecedir. Superposition testi sorunsuz.* XFX RX 6600, Asus Dual RX 6600XT, Galax RTX 3060 kullanmış ve bu kartları önde olarak görmüş birisi olarak söylüyorum ki benim oynadığım oyunlarda bu kart daha fazla FPS verdi. Yanılmak bazen güzel. Açık ara şuana kadar kullandığım en memnun edici kart buydu.* İlk sahibi değilim. Bir oyuncu bir arkadaşımdan aldım. Uzun süre kullandım. En ufak problem yaşamadım. Mining geçmişi yoktur. Zaten elinize aldığınızda direkt anlarsınız.* Siz sormadan söyleyeyim. Detaylı temizliğini yaptım. O yüzden güvenlik etiketi üzerinde iz var.* Takas olmaz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İndirim Asus Rog Strix RTX 2070 8GB AuraSync GDDR6 256 Bit ekran kartı İndirim Asus X99-A II i7-5820K X99 DDR4 Set Sıfır ADATA Legend 700 500GB M2 SSD Alınık 1155 soket i7, Xeon İşlemci