Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 1660 ti i5li modeli aldım, tüm driverler güncel,vyscn açık ama yüksek fpsye ragmen oyunlar akıcı değil, tuhaf titreme gibi bir şey oluyor oyun akısı esnasında 120 hz monitor bu arada ama hz aşması falan da yok fps de ram 8gb diye olabilir mi? Cevaplar icin teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vins_3075 kullanıcısına yanıt
    tuhaf titreme için örnek verebilir misiniz? ramle alakası yoktur onun muhtemelen. vsync'yi kapatıp mı deneseniz.
  • Nba, pes gibi oyunlar oynuyorum oynarken top hareket ederken ekran geçişleri falan akıcılığı önleyen tuhaf bir titreme tam ifade edemiyorum, vyscn kapalı ve acık denedim tüm driverler güncel w10 pro yükledim acaba ondan mı

• Lenovo y720 pcmde cok daha akıcı oynuyordum bu oyunları, aldıgım fps olması gerektigi gibi düşük değil

hocam şuradan asus'a yazın konuyu. servislik bir durum olabilir. anladığım kadarıyla kare geçişlerini görebiliyorsunuz sanki 20 fps de oynuyormuş gibi.
    asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme
    şuradan yenileme hızını değiştirip deneyin. belki düzelir.
  • Hocam orada 120 hz secili yani monitörün desteklediği hz, bu oyunları 60 fps ye sabitlegimde sorun olmadıgını fark ettim, ama ben 120 hz monitör ve bu oyunlarda daha akıcı oynamak icin 120 hz ekranlı notebook almıstım. Acaba yanlıs bir şey mi yaptım

• hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    20 fps gibi değil de 60 hz monitörde vysnc kapalı ikenhz üzeri fpslerde yırtılmalar olur ya ona benzer. Misal nba 2k20 de 80 üstü fps alıyorum ama 60 altı gibi görüntüde tam bi akıcılık yok. 120 hz monitorde 120 ye kadar alınan fpslerde yırtılma olmaması gerekmiyor mu ya da acaba bu oyunlarda mı 60 a sabitlemek gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vins_3075

20 fps gibi değil de 60 hz monitörde vysnc kapalı ikenhz üzeri fpslerde yırtılmalar olur ya ona benzer. Misal nba 2k20 de 80 üstü fps alıyorum ama 60 altı gibi görüntüde tam bi akıcılık yok. 120 hz monitorde 120 ye kadar alınan fpslerde yırtılma olmaması gerekmiyor mu ya da acaba bu oyunlarda mı 60 a sabitlemek gerekiyor
    Hocam oyun içindeki ayarlardan refresh rate kısmını 120 hz ayarlama gibi bir seçeneğiniz varsa yapıp öyle deneyebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 1 Mayıs 2020; 20:13:54 >
  • Nba 2k20 de 120 hz seçenegi var onu seçtiğimde o hafif titremeler baslıyor, 60 a sabitlediğimde sorun yok acaba spor oyunları maks 60 fps de mi verimli olabiliyor, diğer oyunları denemedim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: vins_3075

Nba 2k20 de 120 hz seçenegi var onu seçtiğimde o hafif titremeler baslıyor, 60 a sabitlediğimde sorun yok acaba spor oyunları maks 60 fps de mi verimli olabiliyor, diğer oyunları denemedim bu arada
    Hocam sanırsam dediğiniz gibi spor oyunlarında bir problem var eğer diğer fps tarzı oyunlarda bir probleminiz yoksa cihazınızda bir sıkıntı yoktur.

https://steamcommunity.com/app/1089350/discussions/0/1627412105598991807/

oyun bazlı bir sorun sanırım.
  • Malesef sol fandan sürtünme gibi bir ses gelmeye başladı bu modelde kronik bir sorun sanırım

• doncallione D kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. garanti yolu size de gözüktü.
  • Bu modelin gökkuşağı efekti çalışmıyor mu? 4 bölgeli diye hatırlıyorum ben klavyeyi ama.
    Bir de lightbar kapandı. Aura core diye bir program kurdum klavye ayarı için lightbar gitti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 3 Mayıs 2020; 18:41:18 >
  • emr0n kullanıcısına yanıt
    CHIP Onlineyoutube
    Asus ROG Strix G531G İnceleme - Oyuncu Notebook
    https://www.youtube.com/watch?v=ZlNpLOioAOk

tek bölgeli klavye aydınlatması.
  • Hocam yüksek ihtimal 60 fps destekliyor bu oyunlar ondan olsa gerek baska oyun deneyemedim hala

• hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de pile takılıyken düşük fps alıyorum, experienceden 60 fps ayarlayıp, yüksek performans nvdia modu ve high peformans windows moduna rağmen acaba bu modele özgü mü acaba, sizde de pildeyken fps düşüyor mu?

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba.

şu modeli satın aldım. fakat ekranın 60hz olması ve numpad olduğu için klavye tuşlarının küçük olması sebebiyle iade etmek istiyorum. sence değer mi? özellikle asusun klavyesi, tuşlarını büyük olması hoşuma gitmişti. buma değer mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.