Şimdi Ara

Asus Rog Strix - Cerberus 1070Ti farkı ne ? Fiyatta uçurum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. 16gb 3200 ram 8700k i7 750 psu sistemime ekran kartı arıyorum. Şuanda 1050Ti kullanıyorum ama black ops 4 ü yayın yaptırmıyor bana. Bu 2 kart arasında fark nedir ?



  • Asus Rog Strix 1.5 kilo , Cerberus 750 gr. Kilo farkı var :

    Şaka bi yana hakikaten Rog Strix soğutma ve diğer bileşenler açısından daha "dolu" bir seri ama oyun performansları açısından birbirinden çok büyük farkı olmaz..
  • Bu konuyla ilgili üst de sabitlenmiş bir konu açmak gerekiyor çünkü her gün aynı şekilde bir çok üye benzer soruları soruyor.

    Adı 1070 Ti ise isterse mini modeli isterse rog xtreme platinum titanium modeli olsun barındırdığı chip aynı tek fark soğutma ve fabrika çıkışı OC hele OC atla deve değil maksimum 80-100mhz şeklinde yani atla deve değil herkesin kolayca yapabileceği basit hız aşırtmalar. Soğutma kısmı da kişiden kişiye değişir ben soğutması iyi diye maksimum 100-150 TL fazla verebilirim bir karta kalkıp da 500-600 lira kesinlikle verilmez. Yan
  • Cerberus malezeme kalitesi daha düşük Strix'e göre. Haliyle soğutma sistemi de aynı şekilde. Saat hızı farkı da vardır elbet.

    3 ay kadar önce bir tanıdık için Cerberus 1050 Ti'lı sistem yapmıştım. Kartın Backplate'i plastikmiş görünce şok olmuştum :)

    Bu Cerberus modeli, Strix ile Dual arasına konumlandırdığı bir model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ekim 2018; 15:2:30 >
  • cerberus suan HB de 2800, diğer rog strix 4200 - 4500 arası. Dolar sürekli düşüyor birazdaha bekllesem mi acaba
  • Strix serisi ekran kartlarının soğutma sistemi daha iyidir. Oyun oynarken iki ekran kartı modeliyle aşağı yukarı aynı FPS değerini alırsın. Ancak Strix modeli daha az ısınır, fan sesi daha az olur. Film izlerken, internette dolaşırken, hatta düşük sistemi gereksinimli eski oyunları oynarken fanları çalıştırmaz. (Yanlış hatırlamıyorsam fanlar 61 °C'de çalışmaya başlıyor).

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.