Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS ROG STRİX 3060Tİ OC EDİTİON

-
-
Bu kart da cw yok denecek kadar az anlamsız bir hareket olur.Ayrıca CW olmayan kart da yok. ______________________________
-
Yanlış anlama kesinlikle satış baltalamak değil amacım. Almak için neredeyse 1 aydır araştırıyorum. Kartların yüzde 90ı amazon yurtdışı alınma. Başıma böyle birşey geldiğinde nasıl geri dönüş alacağım hala net bir cevap görmedim forumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasa da kart mı var ki değişim yaptıracaksın dostum.TR de ki servisler bile CW konusun da çok yardımsever değil zaten.
Diyelim ki bir kart aldın amazon yurtdışı garantili,Yoğun CW çıktı gönderirsen yeni kart ve ya para iadesi yapar.Piyasa da kart olmadığına göre para iadesi alırsın yüksek ihtimalle.
Benim kart özelinde tekrar söylüyorum "CW YOK DENECEK KADAR AZ".İade ya da değişim çok saçma olur.
Umarım cevabını bulmuşsundur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam senin kartta da cw var...çok çok az ama oyun yüklenirken yüksek fps lerde var oyun anında yok...asıl sorun oyun anında olması...oyun anında 3000 5000fps lerde cw vermeyen hşç kart görmedim şahsen şu 3 yılda 25 kartda da vardı hep...hayırlı satışlar abi fiyat düşük olsa valla talip olacam karta ama şu devirde de bu fiyata kart alınmaz valla oyuncu olarak ama rigcilere fidiyor valla fiyatına bile bakmıyor çoğuquote:
Orijinalden alıntı: WaBoB
2. Paragraf cevap için yeterli. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane 3060 ti 1 tane 3070 kullandım. Buzzing denilen hafif cızırtı vardı. Kartlar fazla güç çektiği için normal. Aşırı, rahatsız edici bir cw ye denk gelmedim. Kullandıklarım msi, asus ve evga model kartlar. İyi satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 24 Mart 2021; 15:40:28 > -
@kocaefe88 nickli arkadaşa satılmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Bir oyuncu olarak karta talip olup ödemesini de yaptım. Umarım kargo firması da bizi üzmez, en büyük korkum bu. Ufak çaplı CW oluyorsa sorun olmaz, fan sesini bastırmadığı sürece.
-
Hayırlı olsun oyun anında olmazsa iyi oyun ana menülerinde olur zaten hocam yüksek fps lerde o tüm kartlarda var neredeyse güle güle kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Parayı denkleştirmekte biraz zorlandım, biraz önceki ekran kartımı satmam yardımcı oldu biraz da üstünü tamamlamakta babam sağolsun yardım etti. Umarım arızasız kazasız kullanmak nasip olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaefe88 -- 26 Mart 2021; 15:48:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X