Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tweakers.net/pricewatch/482577/asus-rog-gl552vw-cn471t.html
    Avrupada 900 eurocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jupiterli61 J kullanıcısına yanıt
    linkteki bilgisayar 15.6 inch farklı bir model.
  • para biriktirmeye başladım ben de alacağım bu bilgisayarı.şuanki makinemhttp://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=K55VJ-SX077D

aslında memnunum ssd taktım daha da iyi oldu.4 senedir bana hiçbir sorun çıkartmadı gta 5 oynuyorum full özelliklerde kasmıyor ama ekran 15.6 dota 2 diablo3 falan oynuyorum büyük ekran istedim.çok fazla sağa sola gittiğim içim laptop tercih ediyorum.4 yılda bir defa garantiye ihtiyaç duydum o da bilgisayarı düşürdüm ekran gitti yani kendi hatam.onun haricinde hiçbir zaman garanti ihtiyacı duymadım.o yuzden garanti konusuna çok takılmıyorum.tuş takımı için de yetkili servise gidip orjinal tuş takımı setini satın almayı planlıyorum parası neyse ödeyip.tek çekincem sapasağlam elime ulaşması.hakkımızda hayırlısı olsun.

• wedding gift olayına giriştim event date olarak girdiğim 15 hazirandan sonra 100 dolar indirimi bekliyorum. Vergi iadesi de olursa yanarrr
  • Uyumlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi verdim arkadaşlar.elime ulaşınca izlenimlerimi bildiririm.bir de sorum.bu bilgisayarda ram slotlarının kaç tanesi boş ve max kaç gb oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: master135

siparişi verdim arkadaşlar.elime ulaşınca izlenimlerimi bildiririm.bir de sorum.bu bilgisayarda ram slotlarının kaç tanesi boş ve max kaç gb oluyor

Hocam cihaz 999 usd ama + olarak gümrük fiyatıyla felan toplam ne kadara sipariş verdiniz öğrenebilirmiyim :) bende almayı düşünüyorum bakalım
    16gb diyoruz ama tahminimce mutlaka 1 ram slotu boş olması gerekli/boştur.
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    toplam 1210 dolar tutuyor.amazonda tl ye çevirmek daha masraflı.ama toplam fiyat 3600 küsür.bir de verginin geri yatma olasılığı var 210 dolar.eğer yatarsa fiyat muhteşem oluyor.şuanki haliyle bile zaten çok çok iyi.asus N serisi fiyatına G serisi alıyoruz ve makine de ortada.inşallah slot boştur öyleyse bi 16 daha takıcam bir de cd rom soketini çıkartım yerine 256gb ssd takıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Takipteyim bu fiyata monster almaktansa risk alıp bunu alırım

monster daha kaliteli bence
  • merhaba arkadaşlar makineyi alalı 2-3 ay oldu az önce fark ettim 180 küsür dolar vergi iademde gerçekleşmiş bence hiç düşünmeden alın bu fiyata bu makinayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertZenginn

merhaba arkadaşlar makineyi alalı 2-3 ay oldu az önce fark ettim 180 küsür dolar vergi iademde gerçekleşmiş bence hiç düşünmeden alın bu fiyata bu makinayı.

Hocam bu vergi iadesi olayı nedir? Çok uğraştıran birşey midir? Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: MertZenginn

merhaba arkadaşlar makineyi alalı 2-3 ay oldu az önce fark ettim 180 küsür dolar vergi iademde gerçekleşmiş bence hiç düşünmeden alın bu fiyata bu makinayı.

hocam vergi iadesi icin nasil bi yol izleniyor ve neden veegi iade ediliyor biraz aciklarsaniz hepimiz faydalanmis oluruz sayenizde

• Vergi iadesi dediğimiz olay 80 dolar üzeri alışverişlerde amazon %20 yirmi gümrük vergisi ekler. Kimi zaman ürünler gümrüğe takılmaz ve o vergi ödenmez. Amazon o vergiyi geri iade eder. Vergi iadesi için herhangi birşey yapmanıza gerek yok sonuçlanınca amazon size bildiriyor.
  • VERGİYLE BERABER 1200 KÜSÜR DOLAR ÖDEDİM BEKLEDİM BEKLEDİMM ŞANSA İADEM GERÇEKLEŞTİ
  • MertZenginn M kullanıcısına yanıt
    süper demekki yılsonu sipariş yoğunluğuna yorduğum gümrük muhabbeti her zaman da olabiliyor yani vergi iade durumu. Wedding gift ten 100 dolarım gelsin yapıştırmayı düşünüyorum. 2700 e mal olmuş olur vergi yatarsa tabi
  • arkadaşlar ürün elime ulaştı.tek kelimeyle mükemmel.düşünmeyin alın
  • https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-rog-gl752vw-dh71-17.3-sifir-265270993/detay

Burda satıyorlar almak isteyenlere yardımım dokunsun :) sahibinden.com taksit yaparmı bilmem orasını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende wedding gift olayını beklemekteyim 11 gün sonra 1 aylık kod bekleme sürecine gireceğim umarım hemen yollarlar koduda dolarda düşüşteyken alırım laptobu
  • bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    İirtibat halinde olalım kartalım. Aynı durumdayız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.