Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Rog g751j i7 256gb SSD GTX965m #Mecburiyet Satın Al 20 Eylül 2016 01:48 1 1 Asus Rog g751j i7 256gb SSD GTX965m #Mecburiyet Merhabalar Beyler, Work&Travel`dayim, haftasonu yurda donuyorum: Bu canvari da buradayken aldim. Keske sadece bunu alaydim dedim, dunyanin masrafini yapmisim, cok fena icerdeyim. Yani para bulursam ve bu ilani kaldirirsam k. bakmayin. Piyasada boylesi, bu fiyata yok, hayatta bulamazsiniz. Yani ben baktim kac tane mecraya. Esi benzeri yok. Bu Canavar`larin modelinden zaten satilmiyor, amazon vs de Turkiye`ye gonderim yapmiyor: bunlarin kac alt modelleri de 8.727`e gidiyor Vatan`da.. i7 4720HQ (6700HQ ile arasinda cok kalmistim, 4720hq`yu efsane tasarlamislar, 6700 ile kafa kafaya, iciniz rahat olsun) 8 Gb Ram(Bunu arttirmak sizin elinizde, 50-70 arasi dolar bi masrafi olur 16gb`a cikartmaya da ben ihtiyac duymadim hic) 256GB SSD + 1 TB HDD(HDD`de win8.1 var, daha ssd`ye bisey kurmadim, bi win10 cakmayi dusunuyordum da, buna da ihtiyac duymadim) GTX 965M(Acin bakin buna abi, ben strateji hastasiyimdir, paradox takilirim genelde ama 880 ile fallout nasil dehset oyaniyorken.. ) TOUCH SCREEN(Alirken farkinda degildim, ekrana bir dokununca gecirdigim sok, tarif edilemez.. anlayamazsiniz..) Q Klavye, Adaptoru ceviriciyle Turkiye`deki prizleri destekliyor. Isinma sorunu katiyen yok. Ben Rome Total War II`de o kadar savas yaptim, giki cikmadi arkadasin.. Dip Not:Bizim Canavar`in Masallahi var, garantisi gecmis. Zaten oyle olsa kac alt modeli 8 bucukken, bu fiyata satmaya kalkmam yani.. Okul degistiriyorum, yeni sehir, yeni okul, yeni hayat derken Efsane masraf cikti, ogrenciyizi tabi, ondan satiliga cikartiyorum.. Fiyat 4500tl Ankara-Istanbul ici elden teslim yapilir Orjinal Buyuk Kutusuyla ve icindeki diger kilavuzlarla gonderilerecektir.(Yazarken durup bi kutuya baktim hani..) Kac model altinin fiyati 8727 http://www.vatanbilgisayar.com/g750jz-core-i7-4710hq-25ghz-32gb-1tb--2x256gbssd-173-8gb-w81-bilgisayar.html Alan arkadasa simdiden, hayirli olsun diyorum.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık/Ukrayna'ya gidişli dönüş UÇAK SEFERLERİ iPhone 7 256Gb Matt Black Numark Party Mix Dj Controller #mecburiyet vol4 bitti