Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elano68

Arkadaslar amerikadan bir tanidiga bu ikisinden birini aldirtmak istiyorum ama kararsizin
    Msi su an satista ,asus g751 ise nisanda cikacak
    Bu iki pc arasinda sogutma,kasa vb yonlerden kiyaslama yapabilecek olan var mi?970mli modeller bunlar

http://www.xoticpc.com/msi-gt70-dominator2293-eta-oct22-p-7598.html

http://www.newegg.com/Product/index/

G751 in nisanda çıkacağına ait bilgiyi nerden öğrendin kaynak verirsen sevinirim. okadar uzun sürmemeli şuan yabancı sitelerde satışta!!

• quote:

Orijinalden alıntı: voleren

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Arkadaslar amerikadan bir tanidiga bu ikisinden birini aldirtmak istiyorum ama kararsizin
    Msi su an satista ,asus g751 ise nisanda cikacak
    Bu iki pc arasinda sogutma,kasa vb yonlerden kiyaslama yapabilecek olan var mi?970mli modeller bunlar

http://www.xoticpc.com/msi-gt70-dominator2293-eta-oct22-p-7598.html

http://www.newegg.com/Product/index/

G751 in nisanda çıkacağına ait bilgiyi nerden öğrendin kaynak verirsen sevinirim. okadar uzun sürmemeli şuan yabancı sitelerde satışta!!

Hocam ssdsiz ve stock hali henuz satisa cikmadi.Diger versiyonlari cikti
    Linkte yaziyor zaten release date diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mümkün değil Nisanda çıkması zaten , önümüzde ki ay içerisinde Tüm dünyaya yayılacagını zannediyorum . Nvidia bile reklam veriyor :) 6 ay önceden bu kadar yogun reklam zannetmiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

mümkün değil Nisanda çıkması zaten , önümüzde ki ay içerisinde Tüm dünyaya yayılacagını zannediyorum . Nvidia bile reklam veriyor :) 6 ay önceden bu kadar yogun reklam zannetmiyorum :))

Hocam diger modeller icin boyle benim soyledigim model farkli baktiysaniz

• ASUS G751JT-CH71'e sonradan SSD takabilirim değil mi? Çünkü şu an ekstra 400$ verip DH72 almak çok mantıksız geliyor.Ayrıca burada kendi sitesinde adamlar anlatmış ve ulaşılma vs. açısından gayet kolay bir işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf9696

ASUS G751JT-CH71'e sonradan SSD takabilirim değil mi? Çünkü şu an ekstra 400$ verip DH72 almak çok mantıksız geliyor.Ayrıca burada kendi sitesinde adamlar anlatmış ve ulaşılma vs. açısından gayet kolay bir işlem.

ustad avrupa garanti işleyişi ile Türkiye arasında fark var avrupada ram veya SSD takmak garanti dışı bırakmıyor , ama Türkiye de bazen garanti bantına hasar vermen bile ürünün açıldıgı neticesi ile garanti dışı kalabiliyor :D garantili ise ürünün o işe girme derim veya bir Asus'u ara durumu izah et onay al mailli olarak öyle gerçekleştir

• SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ancak benim sorum teknik olarak mümkün olup olmadığıydı. Sanırım gayet kolay bir şekilde değişebiliyor. İnceleyip bakarsanız sevinirim.
  • ASUS ROG G751JT-CH71 siparişi verdim hadi hayırlısı 1 ay sonra elimde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

ASUS ROG G751JT-CH71 siparişi verdim hadi hayırlısı 1 ay sonra elimde olacak

nereden tedarik ettiniz ustad :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

ASUS ROG G751JT-CH71 siparişi verdim hadi hayırlısı 1 ay sonra elimde olacak

nereden tedarik ettiniz ustad :)

ABD aldım

• bu ürünü yurtdışından temin etsem Türkiye de garanti durumu nasıl olacak? bilgisi olan var mı? eğer garanti türkiye de olmayacaksa ürün arızalandığı zaman nasıl bir prosüdür uygulanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

bu ürünü yurtdışından temin etsem Türkiye de garanti durumu nasıl olacak? bilgisi olan var mı? eğer garanti türkiye de olmayacaksa ürün arızalandığı zaman nasıl bir prosüdür uygulanıyor?

Global garantisi var ASUS servisi en son boğaziçi biliyordum ben onunlan irtibata geçilecek
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    hocam ürünü kaç dolara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam ürünü kaç dolara aldınız?

1750$ buldu

yani getirtmek istesek en fazla 4000 TL'ye mal edebilir miyiz? ek vergi vs ödemek gerekir mi gümrükten sokmak için falan ?
  • quote:

yani getirtmek istesek en fazla 4000 TL'ye mal edebilir miyiz? ek vergi vs ödemek gerekir mi gümrükten sokmak için falan ?

satın almak isteseniz bile sanırsam gönderen site varmı bilmiyorum. Ki alsanız bile aldığınız fiyat üzerinden %20 vergi olacak hesapların ona gore

o şekilde değil hocam amerikaya gidip gelecek bir tanıdık aracılığıyla düşünmüştüm. yani gidip alıp gelecek kendi bilgisayarıymış gibi sokacak gümrükten. o şekilde olur mu ki?
  • quote:

o şekilde değil hocam amerikaya gidip gelecek bir tanıdık aracılığıyla düşünmüştüm. yani gidip alıp gelecek kendi bilgisayarıymış gibi sokacak gümrükten. o şekilde olur mu ki?

Öyle olur tabi ki niye olmasın...istediğin modeli al :)
    valla imkan olursa çok iyi olacak ama bakalım zaman ne gösterecek. şu pc çok hoşuma gidiyor ya
    yalnız 2800$ diyor hocam sanırım sizin aldığınız bir alt model 970m olan

http://www.amazon.com/G751JY-DH72X-17-3-inch-GeForce-Graphics-i7-4860HQ/dp/B00NWE9SBS
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.