Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TL'ye çevirince 5400 civarına geliyor bu da demektir ki Almanya'dan elektronik ürün almak mantıklı değil

edit: örneğin bu ürünhttp://www.conrad.at/ce/de/product/1299032/MSI-Gaming-GT72-439-cm-173-Zoll-Gaming-Notebook-Intel-Core-i7-32-GB-1024-GB-Nvidia-GeForce-GTX980M-Windows-81?ref=searchDetail şu an 7300 civarına satılıyor Türkiye'de ama buradaki fiyati 7700'e falan denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 28 Aralık 2014; 0:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

TL'ye çevirince 5400 civarına geliyor bu da demektir ki Almanya'dan elektronik ürün almak mantıklı değil

edit: örneğin bu ürünhttp://www.conrad.at/ce/de/product/1299032/MSI-Gaming-GT72-439-cm-173-Zoll-Gaming-Notebook-Intel-Core-i7-32-GB-1024-GB-Nvidia-GeForce-GTX980M-Windows-81?ref=searchDetail şu an 7300 civarına satılıyor Türkiye'de ama buradaki fiyati 7700'e falan denk geliyor.

hahah doğru dediniz , ben yurtdışında olduğum için fiyatta çevirme yapmadıydım ayaküstü çevirip bakmıştım ama modeller arası değişiklik olur diye düşünüyorum. bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz tabi , fiyatlar avusturyadan bu arada , bende 980 ile 970 arasında kaldım emin değilim sizin tavsiyeleriniz nedir? birde bu ram upgrade olayını tavsiye eder misiniz ileride?

• Mrlol kullanıcısına yanıt
    doğru "at" imiş uzantı dikkat etmemiştim euro simgesini görünce almanya diye atladım modeller arasında bildiğim kadarıyla fark yok hocam şöyle ki burada da 128x2 ssd ve 128x4 ssd içeren modeller mevcut yalnızca 256x4 olan bir model gördüm o model burada mevcut değil ama referans aldığım 128x2 ssd olan model burada 7300 civarlarına şu an satılmakta.

eğer almayı düşünüyorsanız ve uzun süre kullacaksanız (uzundan kastım en azından 4 yıl) o zaman 980m almanızda fayda var. 16 gb ram şu an fazlasıyla yeterli ve ssd olarak da keyfiniz bilir ama 128x2 ssd yani toplamda 256gb yeterli. tabi tam olarak bu özelliklerde bir model var mıydı dikkat etmedim eğer varsa gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. (bu arada bilgisayarı yalnızca oyun amaçlı kullanacağınızı gözeterek fikir belirttim yani iş için vs kullanacaksanız onu da belirtin çünkü çeşitli programlar daha fazla ram veya işlemci gücüne ihtiyaç duyabilirler ki bu bilgisayarın işlemcisi iyi olmasına rağmen daha üst modeller de mevcut.)

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

doğru "at" imiş uzantı dikkat etmemiştim euro simgesini görünce almanya diye atladım modeller arasında bildiğim kadarıyla fark yok hocam şöyle ki burada da 128x2 ssd ve 128x4 ssd içeren modeller mevcut yalnızca 256x4 olan bir model gördüm o model burada mevcut değil ama referans aldığım 128x2 ssd olan model burada 7300 civarlarına şu an satılmakta.

eğer almayı düşünüyorsanız ve uzun süre kullacaksanız (uzundan kastım en azından 4 yıl) o zaman 980m almanızda fayda var. 16 gb ram şu an fazlasıyla yeterli ve ssd olarak da keyfiniz bilir ama 128x2 ssd yani toplamda 256gb yeterli. tabi tam olarak bu özelliklerde bir model var mıydı dikkat etmedim eğer varsa gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. (bu arada bilgisayarı yalnızca oyun amaçlı kullanacağınızı gözeterek fikir belirttim yani iş için vs kullanacaksanız onu da belirtin çünkü çeşitli programlar daha fazla ram veya işlemci gücüne ihtiyaç duyabilirler ki bu bilgisayarın işlemcisi iyi olmasına rağmen daha üst modeller de mevcut.)

ben şu anlık 980m li modellere bakayorum , ssd li almayı düşünüyorum muhtemelen, bilgisayar hem oyun için olucak hemde bazı modelleme programları için,özellikleri sanırım yeterli olur diye düşünüyorum,valla bi 4-5 sene götürse fena olmaz sıkıntısız bir şekilde, , pazartesi günü almanyaya geçeceğim oradaki fiyatlarada bakıcam hangi taraf ucuzsa ona göre almayı düşünüyorum, fiyatlar ve modeller ile bilgilendirme yaparım bu konuyada , msi gt72 ile bu model arasında kalmıştım ancak şu zamana kadar kullandığım laptoplar hep asus marka idi bi sıkıntı çıkarmadılar umarımda böyle devam eder, bilgiler içinde teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 28 Aralık 2014; 1:51:28 >

• bu arada ebrar bilgisayarda TOST makinasından getirmeye karar vermis..

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-g751jy-t7057h-notebook-pmu336862
    siz asus'tan bahsediyorsunuz sanırım ben az önceki yorumumu msi'dan bahsettiğinizi düşünerek yazmıştım o zaman düzelteyim yorumumu.

asus'un modelleri Türkiye'de yok o yüzden fiyatı burayla kıyaslayamayacağım ama en az 4-5 yıl kullanacaksanız, oyun oynayıp modelleme yapacaksanız bir kere kesinlikle 980m olmalı. onun dışında kullanacağınız programlar ne istiyor bilmiyorum ama oyun için günümüzde 16 gb ram fazlasıyla yeterli. ssd olarak da dediğim gibi ne kadar ihtiyacınız varsa ona göre seçim yaparsınız sonuçta kişiye göre değişebilecek bir ihtiyaç bana 128 gb yeterken size 256 bile yetmeyebilir.
  • Asus G750-751 serilerini tasarım açısından bir tek ben mi çok beğendim? Bayağı bayağı güzel gözüküyor cihaz tasarım, kalite ve işçilik açısından bence.
    3ds max icin, ekran kartiyla render almiyorsaniz, islemci daha onemli.
    Avusturyada önerebileceğim kaliteli satıcılar neresi acaba , bir çok kez gidip gelen eş dostumuz var bu gidişatta bizde oradan aldırabiliriz :) sitelerin bilgilendirmesini yaparsan çok makbule geçer teşekkürler
  • hocam size tavsiyem garanti olur diyorsanırız kesinlikle , saturn.at ve mediamarkt.at ' ye bakmanız diğer mağazalardan herhangi bir elektronik alışverişim olmadı, ilk defa diğer mağazaları düşünüyorum fiyat farkından dolayı. verdiğim conrad.at sitesinden de almayabilirim , öncelikle bi mağazalarına gitmeyi düşünüyorum, diğer bir yandan her modelin tr piyasasındaki fiyatlarını maalesef bilmiyorum. o yüzden karşılaştırma yapamayacağım.başka sorunuz olursa sorabilirsiniz gene

@SefirEmre

evet asus'tan bahsediyorum msi almayı düşünmüyorum açıkcası önceliğim asus şu an için, 1gb hdd , 256ssd veya 128ssd li modeller gördüm , düşündüğüm ekran kartıda 980m tabiki uzun vade kullanmak istiyorum.

@sroad

bilgi için teşekkürler :)

@sinnan

anladım hocam. ben aynı fiyata sahip olduğu takdirde MSI'ı avantajlı görüyorum. onun dışında her ikisi de çok iyi cihazlar ve ihtiyacınızı her şekilde uzun süre karşılarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Slayer

bu arada ebrar bilgisayarda TOST makinasından getirmeye karar vermis..

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-g751jy-t7057h-notebook-pmu336862

haber güzel ama stoklara ne zaman geleceğine dair bir bilgi göremedim. haliyle fiyat bilgisi de henüz girilmemiş. eğer 1 ay içinde doğru düzgün bir fiyatla satışa çıkarırlarsa tüketici için çok iyi olur.

• Bu Asus Rog serisinin slim versiyonu da oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler TR'de G751 modelini sadece Istanbulbilisim mi satiyor?

Baska bir satici goremedim.
  • thandion kullanıcısına yanıt
    evet henüz resmi olarak satılmıyor cihaz. istanbul bilişimi tavsiye etmiyorum pek.
  • Arkadaşlar gözünüz aydın ; MSI GT80 Titan modelini duyurdu ,

Processeur Intel® Core™ i7-4980HQ (2,8 GHz)
    32 GB RAM 1600 MHZ
    2x GTX 980M SLI
    4x 128 Msata Raid 0 SSD
    2 TB HDD
    Ek 2 pasif soğutma
    Dünya bir ilk dokunmatik num serisi ve mekanik oyuncu klavyesi ve 18,4" Ekran boyutu ile yeni nesil GT80 karşınızda

5100 $ olarak yurtdışı fiyatı belirlenmiş , ülkemize ne süreçte girer bilemiyorum fakat çok uzun olmayacagı bariz

detaylı inceleme aşağıda

https://www.youtube.com/watch?v=hLnpoG6fewA
  • İlgilenen olursa yurtdışından 7 ocakta getiricem satmayı düşünüyorum özelden yazabilirsiniz. (970m modeli)
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    yurt dışı fiyatı 5100 dolar olan bilgisayar burada 13-15 bin arası satılır herhalde. ayrıca o mekanik klavye bana çok itici geldi bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmem. onun dışında donanımına bir şey denemeyecek kadar iyi bir bilgisayar olmuş.
  • 970m li MSI GS70 ile yine 970m li Asus G751 arasında karar veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    ikisi çok farklı cihazlar bir kere karşılaştırma olarak g751 970m modeli ile gs70 değil gt72 970m kartlı modeli yapılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.