Şimdi Ara

ASUS Rog Ally Z1 extreme 25999tl ön siparis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sayısız hesabı olduğu için artık ne olduğu muamma, mesajları takip edilemiyor bir zamandan sonra 😆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bilgi için. Pek de fena sayılmaz o zaman handheld bir cihaz için.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Ya tatile vs oyun oynamak için laptop taşıyorum ama bazı basit işler için elde PSP taşır gibi oyun oynamak için böyle bir cihaz düşünmeye başladım. 15.000TL falan veririm rahatlıkla ya da hadi zorlasam 17.500TL diyelim. Almak mantıklı mı, ne kadar yıl iş görür vs düşündürtmüyor değil.

• Hocam açıkçası handheld cihazların yeniden canlanmasıyla ilk nesil ürünler bunlar. İkinci nesil ürünler çıkmadan bir şey demek zor. Fiyatlar halen tam rekabet oluşmuş bir piyasa fiyatı değil. Bu yüzden 800 euro çok fazla bence. Steam Deck düşünürseniz o daha ucuz ve daha mantıklı. Onun da sıkıntısı bu cihaz kadar güçlü değil, ve bu cihaz gibi büyük oyunlarda 2 saat dayanıyor.

Vergi iadesi yok mu  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok net anladım hocam mesajı. İlk nesilden acele etme; biraz pazarın gelişmesini ve olgunlaşmasını bekle diyorsun. Ha çok da bekleyemeyeceksen nefsi köreltmek için en azından biraz kalite kötü de olsa süre olarak seni üzmeyecek ucuz ürüne yönel diyorsun. Yanlışsam düzelt lütfen :)

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Onla uğraşırsanız 100 euro daha da tasarruf oluşur. Nasıl oluyor ben bilmiyorum maalesef.

• Doğrudur hocam

• Bir Gürcistan macerası daha görünüyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.