Şimdi Ara

Asus ROG 771J yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel i7-4720HQ işlemci (2,6GHz / 3,6GHz),Intel HD Graphics 4600 entegre grafik çözümü,
    NVIDIA GTX 960M 2GB GDDR5 ekran kartı,
    12GB (8+2) DDR3L 1600MHz bellek,
    1TB 7200RPM sabit disk,
    12GB SSD,
    802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı seçenekleri,
    6 hücreli pil,

Bilgisayarın özellikleri böyle muhteşem gözüküyordu.Şimdi öncelikle ben direk masanın üstüne koyuyorum oldugu gibi bide şarja takılı bu da önemliyse arkadaşlar.Bataryada içinde.

shadow of mordor oynuyorum mesala grafik ayarlarını otomatik ayarla diyorum low yapıyor very high yapıyorum yine kasmıyor ama direk ultraya ayarlaması gerekmez miydi bilgisayarda sorun mu var diyorum bende
    Sıcaklık oyuna girince grafik önemsiz 75-80 derece oluyor.Ben elimi altta koyduğum zaman o kadar sıcak oldu mu korkuyorum açıkçası bilgisayara bişey olur mu diye ? :D

Yerel disk C ye 100 mb ayrılmıs 50m dolu acaba ondan mı performansı düşük bilmiyorum.

Şu cahil arkadaşınızı bir bilgilendiriverin hayrına...

• Hiç yok mu bilir kişi ??
  • Sicaklik gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High ayarda skyrim kasıyor ilginç...
  • hocam bende g771JW kullanıyorum

öncelikle uygulamaya sağ tıkladığınızda hangi grafik kartı ile çalıştırmak istediğinizi soran bir seçenek var ordan yüksek perf. kartı seçersenız sorun düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

hocam bende g771JW kullanıyorum

öncelikle uygulamaya sağ tıkladığınızda hangi grafik kartı ile çalıştırmak istediğinizi soran bir seçenek var ordan yüksek perf. kartı seçersenız sorun düzelecektir

Hocam sorunun ondan olduğunu zannetmiyorum ya kendi intel ekran kartıyla low da bile oynayamayız heralde yine de denicem yanımda değil de su anda.

Yani ben her şeyi fullesem yine kasmaması gerektiğini düşünüyorum çok iyi bilgisayar çünkü.

Bide şarja takılı değilken yüksek performansta çalıştırsamda oyun kasıyor anlamadım yanlıs mı kullanıyorum acaba ??

• Mod kullanıyor musunuz?

Ayrıca oyunlarda her zaman sarjda oynamayı tavsiye ederim. Siz her ne kadar yüksek performansa alsanız da hatırladığım kadarıyla güç ayarlarıdan cpu kullanımı ayarları filan var. Yani diyor ki sarj takılı değilken %60ını kullan tarzda. İlla fişsiz oynamak istiyorsanız o ayarları kurcalamanız lazım. Ancak en mantıklısı fiş takılı oynamak. Nasılsa yeni nesil bataryalar doluysa alete yükleme yapmıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Asus gtx970 strix yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Culnamo

quote:

Orijinalden alıntı: talha0594

hocam bende g771JW kullanıyorum

Hocam sorunun ondan olduğunu zannetmiyorum ya kendi intel ekran kartıyla low da bile oynayamayız heralde yine de denicem yanımda değil de su anda.

Yani ben her şeyi fullesem yine kasmaması gerektiğini düşünüyorum çok iyi bilgisayar çünkü.

Bide şarja takılı değilken yüksek performansta çalıştırsamda oyun kasıyor anlamadım yanlıs mı kullanıyorum acaba ??

Hocam şarj da kullanın oyun oynarken sarja takılı olmadığında kasması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Mod kullanıyor musunuz?

Ayrıca oyunlarda her zaman sarjda oynamayı tavsiye ederim. Siz her ne kadar yüksek performansa alsanız da hatırladığım kadarıyla güç ayarlarıdan cpu kullanımı ayarları filan var. Yani diyor ki sarj takılı değilken %60ını kullan tarzda. İlla fişsiz oynamak istiyorsanız o ayarları kurcalamanız lazım. Ancak en mantıklısı fiş takılı oynamak. Nasılsa yeni nesil bataryalar doluysa alete yükleme yapmıyorlar.

Mod kullanmıyorum.
    Yok zaten ben hep şarj da oynuyorum da bir ara elektrik gitmişti orda çok kastı ondan dedim baya kastı ama.

Zaten benim dediğim şarjdaykende mesala skyrim bile high ayarda kasıyor anlamadım bu bilgisayar çok iyi degil mi ultra da bile zorlamaması lazım gibi?
  • GTX 960M çok da iyi değilmiş yeni öğrendim sağlık olsun :D
  • gtx 960m çok üst düzel bir kart değil ama skyrim gibi bi oyunu mod yoksa çok rahat en yüksek ayarlarda oynatır, başka bir sıkıntı var sanırım oyunun m serisi kartlara optimizasyonuda kötü olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Mod kullanıyor musunuz?

Mod kullanmıyorum.
    Yok zaten ben hep şarj da oynuyorum da bir ara elektrik gitmişti orda çok kastı ondan dedim baya kastı ama.

Zaten benim dediğim şarjdaykende mesala skyrim bile high ayarda kasıyor anlamadım bu bilgisayar çok iyi degil mi ultra da bile zorlamaması lazım gibi?

Hocam ssd olmasının grafik işlemcisine fazla bi katkısı yok. Ayrıca gtx960 öyle harika bir ekran kartı değil. Ancak bu kadar kasmaması da lazım optimizasyonda veya nvdia güncellemesinde sıkıntı olabilir. Tüm güncellemeleri yaptınız mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

gtx 960m çok üst düzel bir kart değil ama skyrim gibi bi oyunu mod yoksa çok rahat en yüksek ayarlarda oynatır, başka bir sıkıntı var sanırım oyunun m serisi kartlara optimizasyonuda kötü olabilir

Aynen sorun optimizasyondaymış galiba güncellemeleri yaptım şu anda ultra da oynuyorum :) sağolun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

gtx 960m çok üst düzel bir kart değil ama skyrim gibi bi oyunu mod yoksa çok rahat en yüksek ayarlarda oynatır, başka bir sıkıntı var sanırım oyunun m serisi kartlara optimizasyonuda kötü olabilir

Aynen sorun optimizasyondaymış galiba güncellemeleri yaptım şu anda ultra da oynuyorum :) sağolun

ne demek :) bende yeni aldım 960m li bi cihaz witcher 3 medium-high ultra karışık oynatıyor, eski pc bile skyrim ultraya yakın açıyordu o witcherı açmıyordu dedim olamaz böyle birşey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.