Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS RADEON RX 580 8GB DUAL OC GDDR5 256Bit AMD Ekran Kartı Satın Al 27 Ocak 2022 15:43 1 1 ASUS RADEON RX 580 8GB DUAL OC GDDR5 256Bit AMD Ekran Kartı Ekran kartını Evkur'dan toplu sistem olarak aldım. Kullandığım Blender 3d programı rdna olmayan amd kartlara desteğini kestiği için satıp rtx serisi bi kart almayı düşünüyorum.Bu yüzden satıyorum. Pc'nin 2 yıl garanti süresi henüz dolmadı. Eylül 2020de satın aldım. 2022'ye kadar garantisi sürüyor.Fakat evkurda parça olarak garanti işlemleri nasıl yürüyor emin değilim.Ayrıca ne yazık ki alırken kutularını teslim etmediler. O yüzden kutusu da mevcut değil. Onun dışında gaming ve blender dışında bi amaçla kullanılmadı kart.Fiyat olarak 6500 düşünüyorum.İstanbul için elden teslim düşünüyorum. Herkese iyi günler diliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Eylül 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rtx 3060, Crucial 2x16 3200mhz
fiyat güncel. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rtx 3060, Crucial 2x16 3200mhz