Şimdi Ara

Asus RA04 TUF Gaming K1 Mekanik Hisli 399 TL HEPSİBURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus RA04 TUF Gaming K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-ra04-tuf-gaming-k1-mekanik-hisli-turkce-rgb-gaming-klavye-p-HBV00000ZIWSP?magaza=Hepsiburada

Ne kadar sıcak bilmem ılık olduğu kesin.

• arkadasa mekanık hıslı corsaır almıstık dırek sattı standart klavyelerden hıc bır farkı yok mekanık hısslı klavyelerın dırek para tuzagı ya normal bır klavye alın ya da gıdın standart bır markanın mekanık klavyesını deneyın ınca mekanık klavye aldım 2 yıla yakın zamandır sorunsuz kullanmaktayım bunadn once logıtech g413 kullanmıstık klavye bıldıgın cop saglamlık anlamında tusları 6 ayda cıft basmaya basladı ınca cok daha saglam ve sorunsız cıktı

• Mekanik hisli klavyelerin avantajı genellikle tuşlarının çıkabilmesi. Benim gibi mekanik klavye sesine tahammül edemeyen ama tuşların altını kolayca temizlemek isteyenler için güzel oluyor.

Kalitesiz bir mekanik klavye alacağıma kesinlikle mekanik hisli alırım. Ucuz mekaniklerin hem tuşları çok çabuk bozuluyor hem de ekstra ses çıkarıyor. Gamepower gibi markalara bulaşmamak lazım.

• kalıtelı markalarında mekanık hıslılerı az paralara satılmamakta fıyat performanstan cok uzakta

• C-Webb kullanıcısına yanıt

Kişisel olarak bende en ucuz mekanik klavyenin mebran'dan iyi olduğunu düşünüyorum ama bazen düşüncelerimiz bizi yanıltıyor.

Oetumu swichli hangi mekanik klavye görsem sürekli birileri şikayetçi durumdan.

İyi bir mekanik klavye ve iyi bir mebran klavye arasında elbette mekanik klavye mantıklı bir seçim olacaktır.

Aynı şeyi sürekli problem çıkaran sorunlu mekanik klavyeler için söylemek pek mümkün deil.

Aşağıda bir arkadaş belirtmiş sessizliğinden ötürü mebran seçenler var "ki" dediği gibi bu bir tercih sebebidir.

Ayrıca Asus Tuf serisinde asgeri düzeyde ürün çıkarıyor yani mutlaka belli bir kalitede üretiliyor.

Şöyle 399 değilde 300 olsaydı şahsi olarak bende bir şans verirdim zira mekanik olmaması dışında dolu dolu bir klavye.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

bence n key rollover en azından 8-9 tuş ve antighostingli herhangi bir membran klavye, razer, kaihl, oetumu vs gibi switchli klavyelerden iyidir. cherry mx switchli olanlara laf edemiyorum, kullanmadım, arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayan olmadı. yaşadıklarımdan dolayı mekanik yerine her zaman membran klavyeyi tercih ederim.

• bu arada alacak olanlara olur okurlarsa bılgı sahıbı olurlar logıtech g413 mekanık klavyeden uzak durun 3 arkadas aldık degısımıden yenılerı geldı toplamda 6 adet kullandık berbat bır klavye cıft basma sorunu var ve tusların ayakları kırılmakta ınca Inca IKG-451 Empousa almıstım 350 tl ye 10 kat ıyı cıktı sorunsuz devam edıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.