Bildirim
Asus r9 380 kullanan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sapphire r9 380x var,ben gelem mi -
Yok kardo 380 lazim, asus olursa efsane olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun ayarlarını yaz yardımcı olmaya çalışayım,i5 6500 r9 380x 8gb 2133 ram h110m provd ile 1024*768 en düşük ayarlarda sabit 300le oynuyorum -
İ5 6600 8gb 2133 yada 2400mhz ram , asus r9 380 4gb modei ile sabit 150-160, yeni mapler olan nuke tulip gibilerde ise 120-130 en dusuk ayarlarda aliyorum. Anakartim Asus Z170-p ddr4 modeli , driverlar en guncel surum yuklu biosta ayni sekilde en guncel malesef cozemiyorum sorunu 3milyara yeni aldim pcyi :-(
quote:
Orijinalden alıntı: WBT Prometheus
İ5 6600 8gb 2133 yada 2400mhz ram , asus r9 380 4gb modei ile sabit 150-160, yeni mapler olan nuke tulip gibilerde ise 120-130 en dusuk ayarlarda aliyorum. Anakartim Asus Z170-p ddr4 modeli , driverlar en guncel surum yuklu biosta ayni sekilde en guncel malesef cozemiyorum sorunu 3milyara yeni aldim pcyi :-(
sıkıntı var o zaman,o kadar düşmemeli,hangi çözünürlükte bu değerler
ekstra olarak sürücü versiyonu nedir,ve oyunu amd crimsonla optimize ettin mi,bi de şöyle bişey var,eğer ettiysen programın gaming sekmesine gel,csnin üzerine tıkla ve kare hızı hedef kontrolünün kapalı olduğuna emin ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürek Hoplatan -- 17 Mart 2016; 23:04:57 > -
1024 hocam . Sıkıntılı ya anlayamiyorum sebebini ya kart modelinden kaynakli birsey yada bilemiyorum
http://i.hizliresim.com/LAyrvb.jpg
http://i.hizliresim.com/rM3r01.jpg bu şekilde göstereyim sana -
16.3 beta driver,kaldırıp 15.3 kurmanı öneririm,ben o şekilde kullanıyorum ve çok memnunum,kaldırmak için ddu kullan,sorunun %80 çözülecektir -
Önüne gelene amd önerip niye öneriyorsunuz dediğimizde intel fanımısın diyenler konuya bekleniyor. Dünyanın en sıradan ve en basit yazılmış oyununda yoruluyor kart. -
Bi up atayım kullanan biri iletisime gecebilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: ø
Önüne gelene amd önerip niye öneriyorsunuz dediğimizde intel fanımısın diyenler konuya bekleniyor. Dünyanın en sıradan ve en basit yazılmış oyununda yoruluyor kart.
allah aşkına burda sakın gtx fanboyluğu yapmayın,oyun kartı yormuyor,buraya çamur atmak için sakın gelme -
quote:
Orijinalden alıntı: Yürek Hoplatan
quote:
Önüne gelene amd önerip niye öneriyorsunuz dediğimizde intel fanımısın diyenler konuya bekleniyor. Dünyanın en sıradan ve en basit yazılmış oyununda yoruluyor kart.
allah aşkına burda sakın gtx fanboyluğu yapmayın,oyun kartı yormuyor,buraya çamur atmak için sakın gelme
Arkadaşım 2. el olarak aldığı gtx760 ve i5 4590'lı sistemle 250-300 fps aralığında oynuyor. -
amd ile alakalı değil hocam asus veya 380 modeliyle alakalı birşey bu -
quote:
Hocam sizde direk vurmuşsunuz. Başka bir sorun vardır. O kartla bu oyunda sizce normalmi bu değerler? Sizin yazılarınızı takip ederim severimde ama bu olmamış. -
Hocam 2 3 hafta önce arkadaşıma i5 6500 asus r9 380 4gb sistem topladık 280 fps falan almıştık. Herşey yüksek 1920x1080 ayarlarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZynxEvil -- 18 Mart 2016; 19:44:02 > -
abi bi şekilde görüştür beni arkadaşınla ozelden steam adresimi atıyorum ve facebook
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X