Şimdi Ara

asus r9 290 pcb ve dirençler yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://i.hizliresim.com/bYBpad.pnghttp://hizliresim.com/7P6dBr şimdi şöyle söyleyeyim yaklaşık 5 gün önce normal bilgisayar kullanımındayken daha doğrusu oyun oynarken bir anda pc kapandı ben tabi kapanmasının elektrik kesintisiyle meydana geldiğini düşündüm sonra power düşmesine bastım bilgisayar açılmadı tekrar bastım basmamla karttan gelen koku ve kıvılcımla kapatmam bir oldu böyle bir şey daha önce başıma hiç gelmedi o anda resmen şoka girdim daha yaklaşık 5 ay önce arkadaşımdan almıştım garantisi hala devam ediyor neyse tabi ertesi gün pentayla konuşum sorunumu ilettim onlar yetkili asus onlarla konuşun dediler tabi asusu aradım bana asusun sitesinden form doldurup ücretsiz ups kargo ile göndermelerimi söylediler bende hemen apar topar kartı kendi kutusuna koyup kargoladım dün ise kart ellerine geçmiş gelen e-postada ürünün yaklaşık 1 iş günü içerisinde onarıma alınacağı söylendi şimdi size ekran kartın resimlerini atacağım sizce kartın tamir edilme şansı yada ürün değişimi şansı varmıdır? yoksa ürünü bana öylece gönderirlermi ki karta hiçbir şekilde overclock yada bios mod yapmadım ve ilk defa garantiye ürün yolluyorum psu'yu soracaksınızdır psu kaliteli bir psu xigmatek nrp-pc 702 700 watt power sizde bu durumu nasıl bir şekilde çözerim ve asusda inşallah kullanıcı halinde anlar Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremymz -- 27 Ekim 2015; 14:31:23 >

• Normal şartlarda elektrikten oluşabilecek bir sorunda garanti dışı bırakıyorlar ama serviste karta bakan elmanın insiyatifine kalmış tamamen şans işi. :)
  • Keremymz kullanıcısına yanıt
    Asus DirectCU 2 lerde vrm soğutma diye birşey yok zaten kasadada iyi hava akımı yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ekim 2015; 14:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onarım olacağını sanmıyorum nasıl onarım yapılıp gönderilecek dediler acaba ? Değişim istemediniz mi yada yeni kart yani ?
  • hocam zaten geçen perşembe yolladım pazartesi ellerine geçmiş ben zaten asusdaki yetkili kişilere söyledim eğer tamir olanağı varsa tamirine yoksa ürün değişimi dedim sence hocam durumu nedir resimlerede bakmışsındır ne olur birde ürün dün ellerine geçti bugün sisteme girer demişlerdi arıza sorgulama kısmında ürün seri numarasını girdiğimde boş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremymz -- 27 Ekim 2015; 15:10:41 >
  • Kesinlikle değişim isteyin.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    bende değişim istiyorum ama yaparlarmı işte oda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 6 PİN PSU SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu başka yardım eden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremymz -- 27 Ekim 2015; 19:40:38 >
  • Umarım garantiye alırlar. Alırlarsa da değişim isteyin.

• İade-Değişim söz konusu olursa adam gibi GIGABYTE G1 soğutmalı bir kart alın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    zaten adam gibi yapacaklarsa yapsınlar yok olmuyorsa r9 290 veya 390 ile değişimini talep edicem birde asus dışında başka markaları alabiliyormuyuz?
  • hocam sende resimlere bakmışsındır sence durum nasıl gözüküyor?
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    hocam sende resimlere bakmışsındır sence durum nasıl gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremymz

zaten adam gibi yapacaklarsa yapsınlar yok olmuyorsa r9 290 veya 390 ile değişimini talep edicem birde asus dışında başka markaları alabiliyormuyuz?

İade gelirse MSI bakın.

asus r9 290 pcb ve dirençler yandı
  • quote:

hocam sende resimlere bakmışsındır sence durum nasıl gözüküyor?

Ekran kartından herhangi bir bios mod, overclock, voltaj arttırımı var mıydı? Ayrıca şebeke ile ilgili bir sıkıntı var mı elektriğinde binanın veya evin?

yok hocam herhangi bir overclock yada bios mod yapmadım kartı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum elektriklede pek bir alakası olacağını zannetmiyorum şöylede olabilirdi psu fazla güç çekip bütün sistemide yakabilirdi şükürler olsun diğer parçalar zarar görmedi
  • Keremymz kullanıcısına yanıt
    PSU nuz yeterince kuvvetli bir psu imiş. PSU dan kaynaklanan bir sıkıntı olacagını sanmam. Bu durumda garanti ile ilgili bir sıkıntı çıkacagını sanmam.

evet hocam birde ekran kartı dün ellerine ulaştı bugün 2. gün onarım sorgulamada hala bir bilgi gözükmüyor sence bu normalmidir?
  • quote:

evet hocam birde ekran kartı dün ellerine ulaştı bugün 2. gün onarım sorgulamada hala bir bilgi gözükmüyor sence bu normalmidir?

Normaldir hocam. Birkaç güne gerekli bilgileri girerler.

inşallah değişim olur yada yapılırsa doğru düzgün yapsınlar beni 2 kere uğraştırmasınlar buda biraz servisdeki elemanlarla alakalı hocam diymi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.