Şimdi Ara

Asus R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Multimedia pc'mde bulunan ekran kartımı satıyorum. Temizdir. Evimde test programlarıyla ve oyunlarla test ettirerek satacağım, bunların dışında satış kesinlikle yoktur. Yok benim power kaldırmadı, yok bu istediğim oyunda performans vermedi muhabbetlerine girmek istemiyorum :) Faturası yoktur, kutusu vardır. Türkiye'den alınmadır ve türkiye asus garantisi vardır. Açıkcası ne kadar süre kaldı ben de tam bilmiyorum, kartı arkadaştan almıştım ama 1 yıl vardır. Fiyat olarak sahibinden.com ve buradaki en düşük fiyatı veriyorum notebook alacağım için. Lütfen pazarlık için iletişime geçmeyin.

550TL

İstanbul elden teslim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, resim ekleyebilir misiniz?
  • cihazda takılı olduğu için maalesef. ama sıfırdan farksız :)

• Faturası olmayan ürün garanti dışıdır .
  • Asus ürünlerini servise göndermek için seri no yeterlidir.Tabi iade gibi durumlarda fatura gerekecektir.Aldığınız yerden fatura fotokopisini alırsanız sizin yararınıza olacaktır :)
  • Asus servisi faturasız işlem yapmıyor istisnalar oluyor misal eski kartımda arıza çıktı servisi aradım fatura gerekli dediler durumu anlattım şurdan aldım filan dedim tamam gönderin dediler ücretsi onarımını yaptılar
    Aynı kartta bu sefer vramlerden biri durduk yere yandı asusa gönderdim sıfırı ile değiştireceklerini lakin fatura gerekli olduğunu söylediler fatura olmadığından değişimi yapmadılar elimde patladı kart :)

Bu arada eskiden faturanın önemli olduğunu bilmez garanti belgesini kullanırdım faturaları hep atardım sonra önemli olanın fatura olduğunu anlayınca Vatan Bilgisayar, Gold Bilgisayar ve Teknobiyotiğe mesaj atmıştım ürünlerin aslı birdir fatura fotokopilerini istetmiştim alışveriş profilimden sipariş numarısını vererek 1-2 güne fatura fotokopilerini mail adresime atmışlardı fatura yok diye tasalanmayın firmalar fotokopi göderiyor.

Arkadaşın verdiği fiyat Fatura olmasa dahi çok güzel Tavsiyem aldığın yerden veya aldığın kişiden sipariş nosunu iste mail at fatura fotokopisini istet sonra kartı 650TL den çok rahat satarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 29 Nisan 2015; 13:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogalaxy

Asus servisi faturasız işlem yapmıyor istisnalar oluyor misal eski kartımda arıza çıktı servisi aradım fatura gerekli dediler durumu anlattım şurdan aldım filan dedim tamam gönderin dediler ücretsi onarımını yaptılar
    Aynı kartta bu sefer vramlerden biri durduk yere yandı asusa gönderdim sıfırı ile değiştireceklerini lakin fatura gerekli olduğunu söylediler fatura olmadığından değişimi yapmadılar elimde patladı kart :)

Bu arada eskiden faturanın önemli olduğunu bilmez garanti belgesini kullanırdım faturaları hep atardım sonra önemli olanın fatura olduğunu anlayınca Vatan Bilgisayar, Gold Bilgisayar ve Teknobiyotiğe mesaj atmıştım ürünlerin aslı birdir fatura fotokopilerini istetmiştim alışveriş profilimden sipariş numarısını vererek 1-2 güne fatura fotokopilerini mail adresime atmışlardı fatura yok diye tasalanmayın firmalar fotokopi göderiyor.

Arkadaşın verdiği fiyat Fatura olmasa dahi çok güzel Tavsiyem aldığın yerden veya aldığın kişiden sipariş nosunu iste mail at fatura fotokopisini istet sonra kartı 650TL den çok rahat satarsın :)

Hocam yukarıda dediğim gibihttps://eu-rma.asus.com/pickup_europe/pickup.aspx?country=tr bu linkten seri no ve fatura tarihini girerek faturaya gerek kalmadan ürünü ücretsiz ups kargo ile gönderebilirsiniz.Ama yine dediğim gibi kart değişiminde veya iade işlemlerinde fatura ibrazı gerekecektir.Zaten kart para iadesi olduğunda onların gönderdiği belge ve fatura ile aldığınız mağazaya gitmeniz gerekecek.Yani fatura bu durumlarda olmazsa olmazı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX780 DirectCU II
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi ayarlarda test ettiricen usta
  • Heaven. Tamam beyler ne kasmışsınız yahu.. Garantisiz olsun madem kart :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deliverance s Outro -- 29 Nisan 2015; 18:44:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deliverance s Outro

Selam,

Multimedia pc'mde bulunan ekran kartımı satıyorum. Temizdir. Evimde test programlarıyla ve oyunlarla test ettirerek satacağım, bunların dışında satış kesinlikle yoktur. Yok benim power kaldırmadı, yok bu istediğim oyunda performans vermedi muhabbetlerine girmek istemiyorum :) Faturası yoktur, kutusu vardır. Türkiye'den alınmadır ve türkiye asus garantisi vardır. Açıkcası ne kadar süre kaldı ben de tam bilmiyorum, kartı arkadaştan almıştım ama 1 yıl vardır. Fiyat olarak sahibinden.com ve buradaki en düşük fiyatı veriyorum notebook alacağım için. Lütfen pazarlık için iletişime geçmeyin.

550TL

İstanbul elden teslim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

PM

• Satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.