Şimdi Ara

--------asus pc probe II ---soruu-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc probe 2 kurulu orda sıcaklık değeri olan

MB -anakart sanırım bu sıcak havalarda oyunlarda 45 derece oluyo ve ötmeye başlıyo ayarlarını değiştirmedim ...
    normalmi sizce ve sınır nedir..

asus P5B Deluxe/WiFi-AP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 29 Temmuz 2007; 12:22:07 >

• Değerlerin gayet güzel. Bu sıcakta 37 derece mükemmel sayılır.
    Asus probenin treshold sınırını gönül rahatlığıyla 60 a getirebilirsin. Bi şey olmaz.
    Ben ne ettiysem cpu'yu 45'in altına düşüremedim. Soğutma olarak ne kullanıyorsun merak ettim.

benim derdim MB olan değer cpu mükemmel

6600 var stok fan kasa da 2 adet Thermaltake COOL SILENT CAT #8 CM var

cpu - boşta - bu sıcakta 35-38 oyunda 45-48 gibi

MB 33-35 Di şimdi boşta 39-40 oyunda 45-46 ve ötüyo ben bunu soruyorum
  • hocam config yazan yere tıkla sensor/threshold altında temperature seçeneğini gelicek zaten gözünün önüne orada cpu ve mb değerleri var current value dediği şu andaki sıcaklıklar sen threshold yazan yerdeki kaydırma çubuğunu kullanarak mbyi 60lara getir böylece mb 60 dereceye ulaşmadıkça ötmiyecek aşağıda applya bas ok de alarm duracak açıklayıcı olmuştur umarım
    amd x2 3600 1.9 asus m2a-vm 690g 2x1gb kinston ddr2 667 160 gb wd sata hdd asus lightscribe sata dvdrw 19'neovo lcd microlab 2+1 logitech lx500 kablosuz set Aopen G325 mini kasa his iceq 2600xt ddr3
  • ekran fanı ne yaa anlamadım resimde ekran yazan neyi gösteriyor monitörde fanmı var

Orjinalden alıntı: drfarukay

hocam config yazan yere tıkla sensor/threshold altında temperature seçeneğini gelicek zaten gözünün önüne orada cpu ve mb değerleri var current value dediği şu andaki sıcaklıklar sen threshold yazan yerdeki kaydırma çubuğunu kullanarak mbyi 60lara getir böylece mb 60 dereceye ulaşmadıkça ötmiyecek aşağıda applya bas ok de alarm duracak açıklayıcı olmuştur umarım

sğl ama o kadarıını biliyorum ama yinede teşekkürler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.