Şimdi Ara

ASUS pc almayi dusunuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

normal tam parasının karşılığı

internette diger sitelere gore baya ucuz gibi gordum siz daha ucuzunu bulabilir misiniz acaba ben bulamadim da almayi dusunuyorum

GTA5 ve AUTOCAD rahat calistirir mi acaba PC konusunda bilginiz varsa bunu da yanitlarsaniz sevinirim
  • I7 ve 12 gb rami olmasina aldanmayin, ekran karti cop, cozunurlugu cop ve islemci u serisi. Evet o dedigin ikisini de acar acmasina ama kesinlikle verimli ve ust seviyede kullanamazsin. Ekran karti gtx serisi olan ve islemcisi u serisi olmayan laptoplari arastir hocam bunlar onceligin olsun. Illa i7 olmasi gerekmez bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 11 Mayıs 2015; 15:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptopun 8 gb ramlisi ve 4500 u islemcilisi var elimde. Gerisi ayni hep gta 5 i cok rahat 50 fpslerde oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus K555LN-XO397H Intel Core i5-5200U

Geçende bunu 1600 tl ye aldık.68 parafly puan da yanında verdi.
    Autocad de falan sıkıntı olmaz merak etme.
  • Zaten Oyun Amaçlı Bir Pcde i7 İle i5 in Farkı Yok.Ekran Kartı Dendiği Gibi Çöp.Ama Seni İdare Eder.Eğer Gamerim Demiyosan Al Tepe Tepe Kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 840m ile gta 5 i rahatlıkla oynarsın. Bende 4 gb ram olduğu için donmalar oluyor. Artık 8 gb ram altında ki pcler çöp olmaya aday.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.