Şimdi Ara

Asus Padfone 2 & Dock Station (Siyah)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşim gereği 2 hafta akıllı telefonsuz gezme lüksüm olmadığından, yeni telefon almak zorunda kaldım. Bu sebepten, çok sevdiğim Padfone2 32 GB & Tablet Dock Station'umu satıyorum... detaylar aşağıda...

Telefon Taiwan'dan alınan seriden olduğundan, ASUS'un kabul ettiği üretim hatası sebebi ile garanti kapsamında anakart değişimi için serviste yedek parça beklemektedir. (bugün aldığım bilgiye göre, 2 hafta içerisinde yedek parça gelecekmiş ve montajı yapılarak teslim edilecekmiş)

Bir nevi reenkarnasyon olan bu değişiklik sonunda, cihaz enteresan bir avantaja kavuşuyor ve 6 ay boyunca Türkiye'de garanti kapsamına giriyor. (aslında Taiwan'dan alınan cihazların sadece lockal garantisi var olduğu halde)

Bu değişiklikle birlikte IMEI de değişeceğinden cihaz kayıtsız konuma gelebilir...( gelebilir diyorum çünkü, bugün konuştuğumda "bizim ithalat yolu ile gelen cihaz olarak kaydettirme ihtimalimiz var" dedi ASUS servisdeki arkadaş)

mevzuata baktığımda ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum ama tanım çok net değil, o yüzden yasal zemine oturtmaya çalışıyorlar sanırım...

Sonuç olarak;

32GB siyah Padfone 2
    Dock Station
    Kutusunda çıkan tüm aparatlar (şarj cihazı, usb kablo,kulaklık)
    Adaptörü bizim priz sistemine dönüştürecek bir aparat
    85 lira değerinde siyah Case Logic Tablet kılıfı
    Siyah deri telefon kılıfı ( bu 15-20 lira falandır herhalde)

tüm bunlar için istediğim rakam 1600 liradır.

Dediğim gibi, yedek parça siparişi verilmiş, yoldaymış. Asus servisinin verdiği bilgiye göre, telefon 2 hafta içerisinde servisten çıkacakmış, satın alma opsiyonu isteyen arkadaş 200 lira depozito karşılığında şimdiden ayırtabilir.

ben İstanbul'dayım.

Depozitoyu yatıran arkadaşa servis takip numarasını da veririm, kendisi de internetten servisdeki statüyü takip edebilir duruma gelir. Montaj tamamlandığında Asus'un Kısıklı'daki servisine birlikte gider cihazı alırız ve orada teslimatı tamamlarız...

ilgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

sevgiler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.