Şimdi Ara

Asus P8P67 Pro = P8P67 Deluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ........ seri numaralı ürün için değişim kaydınız bulunmaktadır.Ürün stoklarıma Haziranın 2 yada 3.haftası gelecek.Bu süreyi bekleyebilir ya da P8P67 PRO stoklarda olmadığından onaylarsanız 45$+KDV ücreti karşılığı P8P67 Deluxe B3 Revision ile upgrade yapılabilir.Bilgi dönerseniz sevinirim.

Kolay gelsin,
    Emel Yılmaz
    Teknik Servis Sorumlusu

arkadaşlar ne dersiniz delux'ümü seçeyim yoksa haziran ayınımı bekleyeyim benim için zaman suanda önemli değil

45$+Kdv+1,58= 83 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

........ seri numaralı ürün için değişim kaydınız bulunmaktadır.Ürün stoklarıma Haziranın 2 yada 3.haftası gelecek.Bu süreyi bekleyebilir ya da P8P67 PRO stoklarda olmadığından onaylarsanız 45$+KDV ücreti karşılığı P8P67 Deluxe B3 Revision ile upgrade yapılabilir.Bilgi dönerseniz sevinirim.

Kolay gelsin,
    Emel Yılmaz
    Teknik Servis Sorumlusu

arkadaşlar ne dersiniz delux'ümü seçeyim yoksa haziran ayınımı bekleyeyim benim için zaman suanda önemli değil

45$+Kdv+1,58= 83 TL

Deluxe' ü alın, kesinlikle değer.
  • Piyasa koşullarına göre p8p67-pro ile deluxe arasında 95-100tl fark var, sizden istenen para ise 80-85tl ye geliyor, beklemek istemiyorsanız bencede aradaki farka değer deluxe almak
  • deluxe kullanıyorum bomba anakarttır tek geçerim gözunuz kapalı alın
  • varsa bütçen deluxe al kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus z87 plus
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.